مديرعامل شركت گاز استان مركزي:

كاهش ۲۰درصدي مصرف انرژي در شركت گاز استان مركزي

۱۴۰۵/۰۴/۲۴ - ۰۱:۳۹:۰۴
کد خبر: ۳۹۵۱۰۳

مديرعامل شركت گاز استان مركزي از بهسازي يك‌هزار و 170 موتورخانه استان در 9 ماه اول سال 1404 و كاهش حدود 20درصدي مصرف انرژي با انجام بهسازي موتورخانه‌ها خبر داد. 

مديرعامل شركت گاز استان مركزي از بهسازي يك‌هزار و 170 موتورخانه استان در 9 ماه اول سال 1404 و كاهش حدود 20درصدي مصرف انرژي با انجام بهسازي موتورخانه‌ها خبر داد.  به گزارش روابط عمومي شركت گاز استان مركزي، محمدرضا سميعي گفت: به همت واحد بهينه‌سازي مصرف انرژي و كربن، از ابتداي طرح تاكنون چهار هزار و 379 موتورخانه، بهسازي شده ‌است. 

مديرعامل شركت گاز استان مركزي با تاكيد بر اهميت استفاده از انرژي‌هاي تجديدپذير در راستاي توسعه پايدار گفت: احداث نيروگاه خورشيدي در كنار پروژه‌هاي گازرساني بخشي از برنامه‌هاي ما براي كاهش وابستگي به منابع فسيلي و بهره‌گيري از انرژي‌هاي پاك است. 

بیمه ملت