هوش مصنوعي بلاي جان كارمندان مايكروسافت شد

۱۴۰۵/۰۴/۱۱ - ۰۱:۴۸:۴۰
کد خبر: ۳۹۳۶۱۴

مايكروسافت تصميم دارد كمتر از ۲.۵ درصد از نيروي كار خود را در جديدترين مرحله كاهش نيروي انساني شركت، اخراج كند. به گزارش مهر به نقل از رويترز، اين مرحله از اخراج‌ها احتمالا هفته آينده اعلام مي‌شود. شركت‌هاي امريكايي در ماه‌هاي اخير به كاهش نيروهاي خود ادامه داده‌اند و موج جديدي از اخراج‌ها در سراسر بخش‌هاي فناوري، رسانه و مالي ديده مي‌شود.

مايكروسافت تصميم دارد كمتر از ۲.۵ درصد از نيروي كار خود را در جديدترين مرحله كاهش نيروي انساني شركت، اخراج كند. به گزارش مهر به نقل از رويترز، اين مرحله از اخراج‌ها احتمالا هفته آينده اعلام مي‌شود. شركت‌هاي امريكايي در ماه‌هاي اخير به كاهش نيروهاي خود ادامه داده‌اند و موج جديدي از اخراج‌ها در سراسر بخش‌هاي فناوري، رسانه و مالي ديده مي‌شود. در اين بخش‌ها سرمايه‌گذاري سنگيني روي زيرساخت هوش مصنوعي شده است. طبق گزارش‌ها اين مرحله از اخراج كارمندان شامل هزاران نفر در بخش‌هاي فروش و مشاوره و همچنين مشاغلي مانند بازي رايانشي ايكس باكس مي‌شود.

 مايكروسافت از اظهارنظر درباره اين گزارش خودداري كرده است. اين شركت از ۳۰ ژوئن ۲۰۲۵ ميلادي حدود ۲۲۸ هزار كارمند تمام وقت دارد. ايكس باكس كه قيمت كنسول‌هاي بازي خود را در سراسر جهان افزايش داده با اشاره به عميق‌تر شدن بحران جهاني قطعات، تصميم دارد تعداد زيادي از نيروهايش را اشغال كند و هزينه‌هاي بازاريابي و بودجه‌هاي ديگر را كاهش دهد. سازنده ويندوز همچنين مشغول بررسي گزينه‌هاي ديگر براي واحد ايكس باكس ازجمله يك زيرمجموعه احتمالي يا تغيير ساختار آن به عنوان يك زيرمجموعه است. اين شركت در جولاي ۲۰۲۵ ميلادي اعلام كرد حدود چهار درصد نيروي كار خود را اخراج مي‌كند در آن زمان بيشترين ميزان اخراج در سال‌هاي اخير به حساب مي‌آمد. علاوه بر مايكروسافت، متا نيز برنامه‌هاي خود براي اخراج ۱۰ درصد نيروي كار خود را اعلام كرده و آمازون نيز برنامه‌هايي براي كاهش ۱۶ هزار شغل در واحدهايش در سراسر جهان دارد.

بیمه ملت