چرا سه نماد بورسي لغو پذيرش شدند؟

۱۴۰۵/۰۴/۰۱ - ۰۳:۱۸:۰۳
کد خبر: ۳۹۲۲۶۸

چند روزي مي‌شود كه صنايع گلديران با نماد «گلديرا»، تراكتورسازي ايران با نماد «خاهن» و كنتورسازي ايران با نماد «آكنتور» به دليل از دست دادن شرايط در بورس لغو پذيرش شده‌اند.

چند روزي مي‌شود كه صنايع گلديران با نماد «گلديرا»، تراكتورسازي ايران با نماد «خاهن» و كنتورسازي ايران با نماد «آكنتور» به دليل از دست دادن شرايط در بورس لغو پذيرش شده‌اند.

ولي‌اله جعفري، مديريت نظارت بر ناشران در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه چرا نماد‌هاي «گلديرا»، «خاهن» و «آكنتور» بازار‌هاي اصلي خارج و به بازار پايه منتقل شده‌اند گفت: هر كدام از نماد‌ها به دليل از دست دادن شرايط پذيرش در بازاري كه در آن حضور داشتند، لغو پذيرش شدند و به بازار پايه منتقل شدند.

مديريت نظارت بر ناشران اظهار كرد: نماد گلديران در فرابورس حضور داشت و نماد‌هاي تراكتورسازي ايران و كنتورسازي ايران در بورس تهران معامله مي‌شدند.

جعفري با اشاره به دليل لغو پذيرش اين نماد‌ها توضيح داد: شركت گلديران به دليل عدم ارايه صورت‌هاي مالي، شركت آهنگري نيز به دليل عدم ارايه صورت‌هاي مالي و شركت كنتورسازي به دليل زيان‌ده بودن و همچنين عدم ارايه صورت‌هاي مالي از فرابورس و بورس لغو پذيرش شدند و به بازار پايه انتقال يافتند.

مديريت نظارت بر ناشران درنهايت تاكيد كرد: در حال حاضر اين شركت‌ها بايد اطلاعات مورد نياز را ارايه كنند و همچنين مجموعه‌اي از مدارك را در اختيار فرابورس قرار دهند تا فرابورس بتواند اين شركت‌ها را در بازار پايه درج كند و امكان معامله براي سهامداران فراهم شود.

بیمه ملت