اخبار

۱۳۹۴/۱۲/۰۴ - ۰۰:۰۰:۰۰
کد خبر: ۳۹۰۲۴

مناطق آزاد و ویژه فرودگاه امام(ره) امروز افتتاح می‌شود

مراسم آغاز به کار منطقه آزاد و ویژه شهر فرودگاهی امام‌خمینی(ره) به‌عنوان مرکز مبادلات بین‌المللی و هاب منطقه‌یی هوانوردی خاورمیانه با حضور وزیر راه‌وشهرسازی و معاون اول رییس‌جمهور سه‌شنبه ۴اسفند برگزار می‌شود. به گزارش پایگاه خبری وزارت راه‌وشهرسازی، منطقه آزاد تجاری شهر فرودگاهی امام‌خمینی(ره) تابع قوانین مناطق آزاد است که معافیت مالیاتی برای مدت طولانی، تابع قانون کار بودن کارگران، عدم نیاز به ویزا برای ورود و خروج مسافر و ورود بار بدون دریافت اخذ عوارض گمرکی ازجمله مزیت‌های آن است. از پارامترهای بسیار مهم در شهر فرودگاهی امام‌خمینی(ره) وجود ۱۵۰۰هکتار منطقه آزاد تجاری و ۲۵۰۰هکتار منطقه ویژه اقتصادی است. با افتتاح منطقه آزاد ثبت شرکت‌ها در شهر فرودگاهی امام‌خمینی(ره) فعال می‌شود و متقاضیان می‌توانند در این منطقه نسبت به ثبت شرکت موردنظر خود اقدام کنند. تلاش وزارت راه‌وشهرسازی بر این است که منطقه آزادشهر فرودگاهی امام‌خمینی(ره) به مرکز مالی و بیمه‌یی منطقه تبدیل شود تا با استقرار بانک‌های بزرگ بین‌المللی امکان فعالیت‌های اقتصادی فراهم شود.


پیش‌گیری از زمین‌خواری اولویت یگان حفاظت از زمین

فرمانده یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن گفت: برخورد قاطع و پیشگیری از زمین‌خواری در کشور اولویت یگان حفاظت از زمین و مسکن است.

به گزارش مهر، سرهنگ علی عباس‌نژاد در آیین معارفه فرمانده یگان حفاظت از اراضی و املاک استان همدان اظهار کرد: یگان حفاظت از زمین و مسکن مانند ۱۰یگان دیگر در کشور فعال است. وی به ضرورت برخورد قاطع و پیشگیری از زمین‌خواری در کشور تاکید کرد و ادامه داد: باتوجه به ضرورت این یگان تشکیل آن در بدنه استان‌ها درنظر گرفته شده است. وی با بیان اینکه برای پیشبرد کار ۳۴افسر ارشد برای ۳۴استان کشور انتخاب شدند، افزود: یکی از اقدامات تایید و به تصویب رساندن فرم لباس برای یگان بود که سه مدل نیرو در این یگان فعالیت خواهند کرد. عباس‌نژاد بااشاره به اینکه از نیروی پلیس برای این یگان استفاده می‌شود، افزود: در هر استان یک فرمانده و سه نیروی پلیس برای فعالیت در یگان معرفی می‌شوند اما نیروهای اصلی از بدنه سازمان راه‌وشهرسازی انتخاب می‌شوند که ۲۰۰نفر دوره مبانی انتظامی را برای فعالیت در یگان‌ها گذرانده‌اند.


تخریب مناطق ساحلی

با ساخت‌وسازهای غیرمجاز

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان مازندران گفت: متاسفانه با افزایش بی‌رویه ساخت‌وسازهای غیرمجاز توسط اشخاص حقیقی و حقوقی، اکوسیستم مناطق ساحلی در حال نابودی است. به گزارش روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی استان مازندران، منوچهر تاتینا در جلسه کارگروه سواحل، جزایر و بنادر استان مازندران که در بندر نوشهر برگزار شد، افزود: با تصرف مناطق ساحلی، علاوه بر اینکه حقوق بیت‌المال مورد دستبرد قرار گرفته چرخه زیستی بسیاری از جانوران دریایی نیز به‌هم خورده است. وی با بیان اینکه حدفاصل شهرهای رامسر تا بابلسر به‌عنوان بحرانی‌ترین مناطق ساحلی تصرف شده در شمال کشور است، گفت: استیفای حقوق بیت‌المال در نوار ساحلی مستلزم تلاش همه‌جانبه و هماهنگ دستگاه‌های مسوول در این حوزه است. تاتینا بااشاره به اینکه دستگاه قضایی آخرین مرجع رسیدگی به تصرفات صورت گرفته در مناطق ساحلی است، تصریح کرد: اگر دستگاه‌های متولی به مسوولیت خود در حفاظت از بیت‌المال در مناطق ساحلی به‌خوبی عمل کنند کار به دستگاه قضایی کشیده نخواهد شد. وی افزود: براساس قانون مصوب سال۱۳۴۲ در زمینه تعیین حریم ساحلی، بسیاری از اسناد موجود در این مناطق که پس از تاریخ فوق صادر شده‌اند فاقد اعتبار است.


پلاک‌کوبی یک‌میلیون درخت در پایتخت

مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهر تهران از پلاک کوبی حدود یک‌میلیون اصله درخت در شهر تهران از ابتدای اجرای طرح شناسنامه‌دار کردن درختان خبر داد.

به گزارش ایسنا، علی محمد مختاری بااشاره به اینکه شناسنامه‌دار کردن درختان پایتخت با استفاده از تکنولوژی نوین پلاک کوبی الکترومغناطیسی انجام شده است، افزود: با پلاک کوبی سن درخت، گونه درخت، وضعیت درخت، اصلاح خاک و نوع آفت و بیماری درخت و آدرس محل و موقعیت درخت و جنس و نوع آن تفکیک و مشخص می‌شود. وی با تاکید بر اینکه شهرداری تهران نسبت به حفظ حتی یک اصله درخت با حساسیت بالایی اقدام می‌کند، اظهار کرد: پلاک کوبی درختان شهر تهران احتمال آسیب رساندن به درختان توسط افراد سودجو را کاهش و امکان حفاظت از این سرمایه‌های ملی را افزایش می‌دهد.

مشاهده صفحات روزنامه