سازمان بنادر به‌دنبال كاهش قيمت تمام‌شده كالاها است

۱۴۰۵/۰۲/۳۱ - ۰۲:۲۵:۱۵
کد خبر: ۳۸۸۱۵۱

مديرعامل سازمان بنادر و دريانوردي گفت: با استقرار تجهيزات جديد در بنادر، زمان ماندگاري كشتي و كالا كاهش مي‌يابد و در نتيجه كاهش هزينه‌هاي لجستيكي و قيمت تمام‌شده كالا خواهد شد.

مديرعامل سازمان بنادر و دريانوردي گفت: با استقرار تجهيزات جديد در بنادر، زمان ماندگاري كشتي و كالا كاهش مي‌يابد و در نتيجه كاهش هزينه‌هاي لجستيكي و قيمت تمام‌شده كالا خواهد شد. به گزارش مهر، محمد شكيبي‌نسب، اظهار كرد: همكاري و هماهنگي ميان دستگاه‌هاي اجرايي در زنجيره تأمين و روند ورود و خروج كالا در بندر اميرآباد قابل مشاهده است و اميد مي‌رود اين روند تداوم يابد تا وقفه‌اي در تأمين مايحتاج ضروري هموطنان و تجارت خارجي كشور ايجاد نشود.

او با تأكيد بر نقش بندر اميرآباد در حوزه لجستيك و تأمين كالاها و مواد اوليه، افزود: ارتقاي توان تجهيزاتي، عملياتي و بهره‌وري بنادر در دستور كار سازمان بنادر و دريانوردي قرار دارد. شكيبي‌نسب بيان كرد: استقرار تجهيزات جديد، علاوه بر تسريع در عمليات تخليه و بارگيري، موجب افزايش بهره‌وري، كاهش زمان ماندگاري كشتي و كالا و در نتيجه كاهش هزينه‌هاي لجستيكي و قيمت تمام‌شده كالا خواهد شد؛ موضوعي كه رضايت صاحبان كالا و خدمات را به دنبال دارد. مديرعامل سازمان بنادر و دريانوردي ادامه داد: بندر اميرآباد به عنوان بندر نسل سوم كشور، اقدامات مطلوبي در جذب سرمايه‌گذاري بخش خصوصي داشته است. يكي از اهداف مهم سازمان بنادر و دريانوردي در سال جاري نيز اصلاح و بازنگري فرآيند سرمايه‌گذاري بخش خصوصي در بنادر است كه توسط يك كميته تخصصي در حال بررسي بوده و پس از تدوين و تأييد نهايي، به بنادر ابلاغ خواهد شد.

بیمه ملت