پيش بيني اعتبارات اجراي پزشكي خانواده در ۶۴ شهر پايلوت

۱۴۰۵/۰۲/۰۳ - ۰۳:۰۵:۵۸
کد خبر: ۳۸۴۲۴۳

معاون توسعه مديريت و منابع وزارت بهداشت از پيش‌بيني اعتبارات اجراي پزشكي خانواده در 64 شهر پايلوت خبر داد.

معاون توسعه مديريت و منابع وزارت بهداشت از پيش‌بيني اعتبارات اجراي پزشكي خانواده در 64 شهر پايلوت خبر داد. در ادامه برنامه‌ريزي‌هاي وزارت بهداشت براي گسترش پايلوت برنامه پزشكي خانواده و نظام ارجاع، جلسه‌اي در مركز بهداشت شهرستان آق‌قلا استان گلستان با حضور مهندس موهبتي معاون توسعه مديريت و منابع وزارت بهداشت، نماينده مردم گرگان و آق‌قلا در مجلس شوراي اسلامي، رييس دانشگاه علوم پزشكي گلستان و جمعي از مديران ارشد وزارت بهداشت و استان برگزار شد.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، پايلوت برنامه پزشكي خانواده و نظام ارجاع در مركز بهداشت شهرستان آق‌قلا برگزار شد و در جريان اين نشست، روند اجرايي برنامه پايلوت بررسي و بر ضرورت نظارت مستمر بر حسن اجراي برنامه و هماهنگي كامل بين دستگاه‌هاي مختلف استاني و شهرستاني براي تحقق اهداف آن تأكيد شد.

مهندس طاهر موهبتي، معاون توسعه مديريت و منابع وزارت بهداشت با بيان اينكه برنامه پزشك خانواده ذاتا فرابخشي و از جنس مردمي است، افزود: براي تحقق موفق اين برنامه بايد عزم جدي، باور قلبي، دلسوزي و همدلي در همه سطوح مديريتي وجود داشته باشد. وي همچنين به اهميت بهره‌گيري از هوش مصنوعي در مراحل مختلف برنامه اشاره كرد و گفت: استفاده هوشمندانه از فناوري‌هاي نوين مي‌تواند فرآيند برنامه پزشك خانواده و نظام ارجاع را به‌طور چشمگيري بهبود ببخشد. 

در ادامه، بر لزوم اطلاع‌رساني و فرهنگسازي مناسب در سطح جامعه به‌منظور افزايش شناخت عمومي نسبت به برنامه پزشك خانواده و نظام ارجاع تأكيد شد.