واکنش بازارهای جهانی بورس به تمدید آتش بس
افت بازارهای بورس آسیا و اقیانوسیه پس از تمدید آتشبس جنگ علیه ایران از تداوم نگرانی درگیریها در خاورمیانه حکایت دارد.
بازارهای بورس آسیا-اقیانوسیه روز چهارشنبه تحت تأثیر نگرانیهای فزاینده از احتمال طولانیشدن درگیریها در خاورمیانه، عمدتاً با کاهش گشایش یافتند.
به دنبال تمدید آتشبس بین ایالات متحده و ایران توسط دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، سرمایهگذاران به شدت نگران آینده این بحران هستند.
در این روز، شاخص نیکی ۲۲۵ ژاپن با افت ۱.۲ درصدی به ۲۸,۰۰۰ واحد رسید و شاخص هانگ سنگ هنگ کنگ نیز با کاهش ۱.۵ درصدی به ۲۳,۵۰۰ واحد سقوط کرد. همچنین، بازار بورس استرالیا نیز با افت ۰.۸ درصدی مواجه شد و به ۷,۰۰۰ واحد رسید.
این کاهش ارزش سهام نشاندهنده نگرانیهای موجود درباره تداوم تنشها در منطقه است. در همین حال، مذاکرات دیپلماتیک میان ایران و ایالات متحده به بنبست رسیده و ایران مذاکرات را از دستور کار خارج کرده است.
قیمت نفت در این شرایط اندکی افزایش یافته و آتیهای بازار آمریکا نیز صعود کردند که نشاندهنده احساسات متضاد سرمایهگذاران نسبت به آینده بازارهاست. این وضعیت میتواند به نوسانات بیشتری در بازارهای جهانی منجر شود.
منبع: فارس
