ثبت نام بیش از ۱۸ هزار و ۷۰۰ نفر در کاروان‌های جدید حج ۱۴۰۵

۱۴۰۵/۰۱/۳۱ - ۱۹:۴۵:۰۲
کد خبر: ۳۸۳۸۳۷

معاون حج و عمره سازمان حج از ثبت نام بیش از ۱۸ هزار و ۷۰۰ نفر در کاروان‌های جدید حج ۱۴۰۵ خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - در نشست امروز شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت که به ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت تشکیل شد.

 اکبر رضایی، با اعلام این مطلب گفت: ساختار کاروان‌ها نسبت به قبل باز تعریف شده و فرصت کمی تا اعزام باقیمانده است. کاروان‌های جدید هم روی سامانه حج من به آدرس my.haj.ir قرار دارند و متقاضیان هرچه سریعتر فرایند نام نویسی را تکمیل کنند.

معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت با بیان اینکه تصمیم گیری در خصوص سفر زمینی و یا هوایی بزودی اطلاع رسانی خواهد شد، تصریح کرد: این سازمان برای اجرای هر دو طرح برنامه ریزی کرده و آمادگی دارد. 

رئیس سازمان حج و زیارت هم با اشاره به اینکه با اعلام مصوبه مراجع ذی صلاح به این سازمان، برنامه‌ها برای اعزام توام با عزت، کرامت، سلامت و امنیت زائران با تلاش شبانه روزی خادمان ادامه دارد، بر لزوم بهره گیری از ظرفیت رسانه‌ها و تریبون‌های نمازجمعه برای اطلاع رسانی در خصوص حج پیش رو تاکید کرد.

 علی رضا رشیدیان گفت: کاروان‌های روز‌های نخست اعزام تکمیل ظرفیت شده و بقیه کاروان‌ها نیزدرحال پرشدن است.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت هم با اشاره به آغاز هفته حج از روز گذشته (یکشنبه) از خادمان مجموعه حج و زیارت و بعثه مقام معظم رهبری و مدیران و روحانیون کاروان‌ها خواست که مطالب حج امسال را برای جامعه مخاطب تبیین کنند. 

حجت‌الاسلام والمسلمین نواب با تاکید براینکه حج به نوعی اعتبار کشور میزبان است و این کشور بین مسایل سیاسی و حج تفاوت قائل می‌شود، افزود: حج واجب شرعی و در شرایط ممکن انجام آن فریضه‌ای تعطیل ناپذیراست و فردی که استطاعت مالی و جسمی دارد و در حال حاضر سفر زمینی و یا هوایی نیز امکان پذیراست بایستی حج اش را انجام دهد.

وی با اشاره به اینکه باید دغدغه‌ها را شناخت و راهکار پیدا کرد و یا به آن پاسخ داد، تاکید کرد: حال که مسئولان عالی کشور مجوز داده‌اند و تکلیف برعهده ماست وظیفه داریم که به بهترین وجه عملیات حج را اجرا کنیم.

این جلسه، با گزارش معاون عتبات عالیات سازمان حج در خصوص تداوم اعزام سفر زمینی کاروان‌ها به عراق ادامه یافت.

به‌گفته وی برای نیمه اول اردیبهشت ماه ۶۷ گروه بر روی سیستم تعریف شده و تا کنون ظرفیت تعدادی از کاروان‌ها تکمیل شده است.

 مرتضی آقایی افزود: قیمت سفر زمینی با تخفیف‌هایی که اعمال شده و با توجه به نوع بسته انتخابی از ده تا بیست میلیون تومان تعریف شده است.