مذاکره امارات با آمریکا درباره جنگ با ایران

۱۴۰۵/۰۱/۳۱ - ۰۹:۰۳:۰۰
کد خبر: ۳۸۳۷۴۶
مذاکره امارات با آمریکا درباره جنگ با ایران

امارات از آمریکا درخواست حمایت مالی کرده است تا در صورت مواجهه با بحران نقدینگی ناشی از جنگ با ایران، از آن بهره‌مند شود.

 به گفته مقامات آمریکایی، امارات مذاکراتی را با آمریکا برای اخذ یک تضمین مالی پشتیبان آغاز کرده است، در صورتی که جنگ با ایران این کشور نفتی خلیج فارس را به بحرانی عمیق‌تر بکشاند.

به گفته این مقامات، خالد محمد بالعمی، رئیس بانک مرکزی امارات، طی جلساتی که هفته گذشته در واشنگتن برگزار شد، ایده ایجاد خط مبادله ارزی (سواپ) را با اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، و مقامات خزانه‌داری و فدرال رزرو مطرح کرده است. آنها افزودند که در صورت تشدید اوضاع ممکن است به یک شریان مالی نیاز پیدا کنند.

مقامات اماراتی به مقامات آمریکایی گفته اند که تصمیم ترامپ برای حمله به ایران، کشورشان را به مناقشه‌ای ویرانگر کشانده است که ممکن است پیامدهای آن هنوز پایان نیافته باشد.

این مقامات افزودند که مقامات اماراتی به همتایان آمریکایی خود گفته‌اند که اگر امارات با کمبود دلار مواجه شود، ممکن است مجبور شود در فروش نفت و سایر معاملات از یوان چین یا ارزهای سایر کشورها استفاده کند.

منبع: انتخاب