قیمت خودرو امروز 30 فروردین 1405 / پارس نوآ 90 میلیون تومان گران شد + جدول

۱۴۰۵/۰۱/۳۰ - ۰۸:۳۰:۳۶
کد خبر: ۳۸۳۵۸۰
قیمت خودرو امروز 30 فروردین 1405 / پارس نوآ 90 میلیون تومان گران شد + جدول

قیمت خودرو امروز 30 فروردین 1405 از سوی بنگاه‌های معاملاتی اعلام شد.

به گزارش تجارت نیوز، قیمت خودرو امروز 30 فروردین 1405 در شرایطی اعلام شد که بازار خودرو در فضای رکودی و کم‌عمق حرکت کرد و نشانه‌ای از بازگشت تقاضای موثر دیده نشد. کاهش عرضه در بخش تولید داخل و نبود شفافیت در مسیر واردات باعث شده سمت عرضه همچنان ضعیف بماند و تناسب میان موجودی بازار و تعداد خریداران واقعی بر هم بخورد.

در سمت تقاضا رفتار خریداران همچنان محتاط است و ترجیح عمومی بر حفظ نقدینگی قرار دارد. این احتیاط باعث شده فاصله میان قیمت‌های اعلامی و قیمت‌های واقعی معاملات حفظ شود و بازار توان شکل‌دهی به یک موج خرید جدید را نداشته باشد.

با این حال برخی فعالان انتظار دارند فشار محدود عرضه در ادامه بر قیمت‌ها اثر بگذارد و همین انتظار زمینه تحرکات جزئی را در برخی مدل‌ها ایجاد کرده است. حجم این تحرکات محدود است و نمی‌تواند تصویر کلی رکودی بازار را تغییر دهد. در مجموع بازار زیر سایه کاهش عرضه، ضعف تقاضا و نااطمینانی‌های اقتصادی حرکت می‌کند و نوسانات محدود در کوتاه‌مدت محتمل‌تر است.

قیمت خودروهای داخلی

پارس نوآ نسبت به روز گذشته 90 میلیون تومان گران شد تا امروز با نرخ یک میلیارد و 880 میلیون تومان خرید و فروش شود. از سوی دیگر، شاهین اتوماتیک G افت بهای 12 میلیون تومانی را تجربه کرد تا با نرخ یک میلیارد و 853 میلیون تومان معامله شود.

وانت آریسان رشد بهای 35 میلیون تومانی را تجربه کرد و به نرخ معاملاتی یک میلیارد و 255 میلیون تومان رسید. از طرف دیگر، ری‌را افت بهای 35 میلیون تومانی را تجربه کرد تا امروز با نرخ 2 میلیارد و 935 میلیون تومان معامله شود.

قیمت خودروهای مونتاژی

کاپرا U اتوماتیک نسبت به روز گذشته 250 میلیون تومان گران شد تا در روز جاری با ارزش سه میلیارد و 300 میلیون تومان مورد معامله قرار گیرد. از طرف دیگر، فیدلیتی پرستیژ (7 نفره) افت بهای 100 میلیون تومانی را تجربه کرد و به نرخ معاملاتی پنج میلیارد و 600 میلیون تومان رسید.

لاماری اکو نسبت به روز گذشته 200 میلیون تومان گران شد تا امروز با قیمت سه میلیارد و 400 میلیون تومان خرید و فروش شود. از طرف دیگر، بیجینگ U5 رشد 170 میلیون تومانی را پشت سر گذاشت تا در روز جاری با ارزش 2 میلیارد و 600 میلیون تومان در بنگاه‌های معاملاتی عرضه شود.

فونیکس FX AWD رشد بهای 190 میلیون تومانی را تجربه کرد و به شاخص معاملاتی چهار میلیارد و 850 میلیون تومان رسید. از سوی دیگر، اکستریم SX نسبت به روز معاملاتی پیشین کاهش بهای 150 میلیون تومانی را پشت سر گذاشت تا در روز جاری با نرخ پنج میلیارد و 50 میلیون تومان در معاملات حاضر شود.