لوکمن بارسلونا را از اروپا حذف کرد
دو تیم بارسلونا و اتلتیکومادرید در دیدار برگشت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا به مصاف یکدیگر رفتند.
در چارچوب دیدار برگشت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا، دو تیم بارسلونا و اتلتیکومادرید در ورزشگاه واندا متروپولیتانو و از ساعت ۲۲:۳۰ به مصاف یکدیگر رفتند.
اتلتیکو در دیدار رفت توانسته بود با نتیجه 2 بر 0 بارسلونا را مغلوب کند.
اما در نیمه اول دیدار برگشت، لامین یامال ستاره جوان بارسلونا در همان دقایق ابتدایی بازی ( '4)، گل نخست آبی اناری پوشان را به ثمر رساند تا قدم نخست برای کامبک برداشته شود.
در دقیقه 24 دنی اولمو با یک پاس دیدنی فران تورس را صاحب توپ کرد و توانست گل دوم تیمش را به ثمر برساند تا امید های بازگشت تکمیل شود.
اما این پایان کار در نیمه اول نبود و در یک ضد حمله از سوی تیم مادریدی، آدمولا لوکمن در دقیقه 31 گل نخست تیمش در این دیدار را به ثمر رساند.
در نیمه دوم فران تورس در دقیقه 54 توانست دروازه اتلتیکو را باز کند اما بعد از بازبینی ویدئویی مشخص شد در شرایط آفساید گل به ثمر رسیده است.
این دیدار در نهایت با نتیجه 2 بر 1 به سود بارسلونا به پایان رسید ولی با توجه به نتیجه مجموع دو دیدار رفت و برگشت، اتلتیکو مادرید توانست با نتیجه 3 بر 2 آبی اناری پوشان را مغلوب کند و به نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا صعود کند.
