امام جمعه تبریز: آتش خارک، آمریکا را می‌سوزاند

۱۴۰۵/۰۱/۰۷ - ۱۷:۳۲:۵۵
کد خبر: ۳۸۱۲۶۶
امام جمعه تبریز: آتش خارک، آمریکا را می‌سوزاند

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز به آمریکا هشدار داد و گفت: اگر به جزیره خارک نگاه چپ و حمله شود، تمام منافع و تاسیسات نفت امریکا را در منطقه به آتش کشیده و به خاکستر تبدیل می‌کنیم

حجت الاسلام و المسلمین احمد مطهری‌اصل امروز در خطبه‌های نماز جمعه تبریز، اظهار کرد: با اینکه ایران شروع کننده جنگ نبوده، دنیا شاهد است که ایران با قدرت ضربات بسیار سهمگین به آمریکا و صهیونیست‌ها وارد کرده است.

وی افزود: مقامات و ارتش آمریکا، تکرار می‌کنند که می‌خواهند به جزیره خارک تجاوز کنند. هشدار می‌دهیم اگر آمریکای جنایتکار به جزیره خارک، تاسیسات و پایانه نفتی این جزیره تعرض و تجاوز کند، قاطعانه همه منافع و تاسیسات نفت و گاز امریکا را در منطقه به آتش کشیده و به خاکستر تبدیل خواهیم کرد

حجت الاسلام مطهری اصل تصریح کرد: آمریکا لاقل به مردم خود رحم کند، زیرا در صورت چپ نگاه کردن به جزیره خارک تولید نفت در منطقه به صفر خواهد رسید؛ آنوقت باید نفت را بشکه‌ای ۳۰۰ دلار بخرند و آن را از حالا بدانند و بدانند مسئولیتش با آنهاست.

امام جمعه تبریز همچنین با اشاره به این مطلب که این‌طور در جنگ ایران سریع پیش رفته و دشمنان را مبهوت گذاشته است، گفت: دشمن با طرح خودش تصور می‌کرد کار ایران چهار تا ۴۸ ساعت با ترور رهبر و مسئولان تمام است؛ در حالی که الان بیش از ۲۷ روز می‌گذرد و برعکس هر چقدر جنگ پیش می‌رود، ایران شگفتانه‌های خود را رو می‌کند و رژیم صهیونی و آمریکا را مات و مبهوت کرده است.

وی با ذکر این سؤال که چرا ایران این‌طور در جنگ سریع پیش می‌رود، گفت: این همان تاکتیک و برنامه‌های امام شهیدمان است که از چندین سال پیش با کارهای شبانه‌روزی در بخش‌های مختلف طراحی شده است؛ به‌ طوری‌ که چند سال پیش امام شهیدمان فرمودند «زمان بزن درو تمام شده است، بزنی می‌زنیم» و هر چقدر پیش آمدیم، تاکتیک امام شهیدمان تغییر کرد و فرمودند «یکی بزنید چند خواهید خورد».

وی افزود: همگان و کل دنیا دیدند در این جنگ یکی زد چند تا خورد، دشمن به جای خاص و زیرساخت حمله کرد، ایران به چند جا و مکان خاص و زیرساخت حمله کرد.

سپیدار سیستم – چرخشی
خطیب جمعه تبریز تصریح کرد: رهبر عزیزمان فرمودند تنگه هرمز تا به امروز لطف کردیم؛ راحت هم‌گام همسایه و حتی دشمنان در امن از آن عبور کرده‌اند، اما دیگر این لطف تمام است. دشمنان نباید از آن عبور کنند و دوستان هم با شرایط خاص می‌توانند عبور کنند.

وی ادامه داد: برخی جاها که دشمن تصور نمی‌کند در آن‌جا ضعف داشته باشد، اگر دشمن به تنگه هرمز چپ نگاه کند، آن موقع ایران این جاها را خواهد بست. آمریکا بداند و مطمئن باشد دیگر آن زمان تمام شد؛ می‌زنم می‌روم و تهدید کند.

حجت الاسلام والمسلمین مطهری‌اصل با گرامیداشت یاد و شهدای جنگ رمضان و خسارت‌های مادی به کشورمان اظهار کرد: ایران در این جنگ ثابت کرد که تهدیدهای ایران معتبر است و مثل شعارهای توخالی دشمنان نیست.

وی اضافه کرد: ایران ثابت کرد تهدیدهای ایران اعتبارش ۱۰۰ درصد است؛ یعنی ایران وقتی گفت جایی را می‌زند، به طور حتم می‌زند.

خطیب جمعه تبریز تاکید کرد: در جنگ ۱۲ روزه و جنگ‌های جبهه مقاومت، هیمنه رژیم صهیونیستی شکسته بود؛ اما آمریکا تصور نمی‌کرد ایران این‌طوری ابهتش را در دنیا زیر سوال برده و از بین ببرد.

وی تصریح کرد: آمریکا گرفتار شده؛ نه می‌تواند ادعا کند نه انکار. به همین دلیل هر روز یک حرف می‌زند و هیمنه آمریکا در این جنگ شکسته شد و بعد از این در دنیا هیچ‌کس برایش دیگر تره خورد نمی‌کند.

 

بیمه ملت