سیلاب در ۲۵ شهرستان فارس؛ چهار فوتی و ۲ مفقودی

۱۴۰۵/۰۱/۰۷ - ۱۱:۱۹:۱۹
کد خبر: ۳۸۱۲۵۲
سیلاب در ۲۵ شهرستان فارس؛ چهار فوتی و ۲ مفقودی

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان فارس با بیان اینکه بارش‌های سیل‌آسای اخیر در استان، ۲۸ حادثه را در ۲۵ شهرستان رقم زد، از جان باختن چهار نفر در فیروزآباد و جهرم، مفقود شدن ۲ نفر و امدادرسانی ۱۴۹ امدادگر با بهره‌گیری از ۳۰ دستگاه خودروی امدادی به مناطق سیل‌زده خبر داد

 حسین درویشی جمعه از امدادرسانی به حادثه‌دیدگان در پی وقوع سیلاب و آبگرفتگی در نقاط مختلف استان خبر داد و گفت: در پی بارش‌های اخیر و بروز سیلاب و آبگرفتگی، در مجموع ۲۸ حادثه در سطح استان به ثبت رسید که ۲۵ شهرستان را درگیر کرد.

وی افزود: در جریان این حوادث، ۱۴۹ نفر از امدادگران و نجاتگران هلال‌احمر با بهره‌گیری از تجهیزات و ۳۰ دستگاه خودروی امدادی به مناطق حادثه‌دیده اعزام شدند و عملیات امدادرسانی را انجام دادند.

درویشی با اشاره به مناطق درگیر این حوادث گفت: در پی بارندگی‌های اخیر و وقوع سیلاب و آبگرفتگی، در شهرستان فیروزآباد سه نفر جان باختند؛ در جهرم نیز یک نفر فوت شده و ۲ نفر مفقود هستند؛ همچنین به عشایر شهرستان قیروکارزین خدمات امدادرسانی ارائه شده است.

اقدامات امدادی و تخلیه آب منازل

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان فارس ادامه داد: امدادگران این جمعیت با حضور در مناطق آسیب‌دیده، اقداماتی از جمله تخلیه آب از منازل مسکونی، رهاسازی افراد و خودروهای گرفتار در سیلاب و مسیرهای آبگرفته، انتقال افراد به نقاط امن و ارائه خدمات امدادی به حادثه‌دیدگان را انجام دادند.

توزیع اقلام زیستی میان آسیب‌دیدگان

وی با اشاره به حمایت از خانواده‌های آسیب‌دیده گفت: در جریان این عملیات‌ها، اقلام زیستی شامل چادر اسکان اضطراری، پتو، موکت، بسته‌های غذایی، وسایل گرمایشی و روشنایی و سایر اقلام ضروری میان خانواده‌های آسیب‌دیده توزیع شد تا بخشی از نیازهای اولیه آنان تامین شود.

تیم‌های امدادی همچنان در آماده‌باش

درویشی با تاکید بر آمادگی نیروهای امدادی خاطرنشان کرد: تیم‌های عملیاتی هلال‌احمر استان فارس همچنان در حال امدادرسانی هستند و گزارش نهایی متعاقبا اعلام خواهد شد.

به گزارش ایرنا، سامانه بارشی که از سه شنبه وارد فارس شد، تا صبح امروز(جمعه) در بسیاری از نقاط استان فعال بود و اغلب نقاط استان را دربرگرفت.

منبع: ایرنا