ترافیک سنگین در برخی از محور‌های شمالی کشور

۱۴۰۴/۱۲/۲۲ - ۲۲:۴۹:۰۸
کد خبر: ۳۸۰۱۶۶

مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در برخی از محور‌های شمالی از جمله هراز را شاهد هستیم.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محبوبه کباری - ایمان محرابی نیا، مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه های کشور، آخرین وضعیت جوی ترافیکی محورهای مواصلاتی کشور را تشریح کرد گفت:تردد روان در محورهای چالوس و هراز را شاهد هستیم وتردد سنگین در محور کندوان (شمال به جنوب) حدفاصل سیاه بیشه تا پل زنگوله گزارش شده است.

وی افزود:ترافیک سنگین در محورهای هراز (رفت و برگشت) محدوده بایجان و حدفاصل وانا تا آب اسک و محور قدیم تهران – کرج (محدوده جاجرود) را شاهد هستیم. 

او بیان کرد:تردد روان در محور فیروزکوه، آزادراه تهران – پردیس و آزادراه قزوین – رشت (شمال به جنوب) و آزادراه تهران – شمال (شمال به جنوب) محور بهمن گزارش شده است.

محرابی نیا گفت:ضمناً محورهای چالوس، هراز و فیروزکوه دارای بارش برف و باران در ارتفاعات و سایر محورهای شمالی فاقد مداخل جوی است.

وی گفت: بارش باران وبرف در محورهای استان های کرمان، سمنان، اصفهان، کردستان، آذربایجان غربی، مازندران، تهران، چهارمحال و بختیاری و البرز و بارش باران در برخی از محورهای استان های یزد، خراسان رضوی، کرمانشاه، قم، لرستان، قزوین، کهگیلویه و بویراحمد و ایلام گزارش شده است..

وی گفت:کاهش دید در برخی از محورهای استان های کرمان و یزد به دلیل بارش باران و برف را شاهد هستیم .

او بیان کرد:محورهای مسدود غیرشریانی عبارت است از  پونل – خلخال، پاتاوه– دهدشت است.

مسئول مرکز مدیریت راه های کشور از رانندگان درخواست کرد با رعایت کامل قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی، با سرعت مطمئنه حرکت کرده و از هرگونه عجله و شتاب بی مورد خودداری نمایند.