کدام کالاها با کالابرگ اسفند قابل خریداری است؟

۱۴۰۴/۱۲/۲۱ - ۰۹:۰۰:۵۴
کد خبر: ۳۸۰۰۹۸
کدام کالاها با کالابرگ اسفند قابل خریداری است؟

در گروه مواد پروتئینی، خرید گوشت قرمز و انواع گوشت سفید از جمله مرغ، بوقلمون، ماهی و میگو امکان‌پذیر خواهد بود.

مرحله سوم طرح کالابرگ از روز جمعه پانزدهم اسفند ماه آغاز شد.با توجه به حذف دهک‌بندی،در این مرحله سرپرستان خانوارها بر اساس رقم انتهایی کد ملی به فروشگاه‌ها مراجعه و از اعتبار کالابرگ خود استفاده می‌کنند.

مطابق این برنامه، سرپرستان خانواری که رقم پایانی کد ملی آن‌ها ۰، ۱ یا ۲ است از روز ۱۵ اسفند ۱۴۰۴ امکان خرید را برای خرید کالاهای مشمول یافتند. سرپرستان خانوار با رقم پایانی ۳، ۴، ۵ و ۶ از روز ۲۰ اسفند یعنی امروز امکان خرید دارند و دارندگان رقم پایانی ۷، ۸ و ۹ از روز ۲۵ اسفند امکان استفاده از اعتبار خود را خواهند داشت.

اعلام اقلام قابل خرید

بر اساس اعلام دولت، منابع مالی اجرای این طرح برای چهار مرحله در ماه‌های دی، بهمن، اسفند و فروردین پیش‌بینی شده است. مطابق این برنامه، به ازای هر نفر از اعضای خانوار، ماهانه یک میلیون تومان اعتبار در حساب بانکی سرپرست خانوار شارژ می‌شود تا برای خرید کالاهای اساسی مورد استفاده قرار گیرد. تاکنون دو مرحله از این طرح در ماه‌های دی و بهمن اجرا شده و اکنون سومین مرحله آن در اسفند ماه آغاز شده است.

در این مرحله نیز مجموعه‌ای از کالاهای اساسی در قالب طرح کالابرگ الکترونیکی در دسترس خانوارها قرار دارد. این اقلام شامل گروه خواربار مانند برنج، روغن، ماکارونی، قند و شکر و انواع حبوبات است. در بخش لبنیات نیز کالاهایی همچون شیر، ماست و پنیر مشمول طرح هستند. همچنین در گروه مواد پروتئینی، خرید گوشت قرمز و انواع گوشت سفید از جمله مرغ، بوقلمون، ماهی و میگو امکان‌پذیر خواهد بود.

سخنگوی کارشناسی معاونت رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون خرما، پرتقال، سیب‌زمینی و پیاز را اقلام قابل عرضه در طرح کالابرگ نام برد که قرار است از ۱۵ اسفند ماه عرضه شود، گفت: شهروندان می‌توانند با استفاده از اعتبار کالابرگ خود این ۴ قلم را از میادین میوه و تره‌بار یا فروشگاه‌های زنجیره‌ای عرضه کننده خریداری کنند.