پیش فروش بلیت قطار‌های مسافری نوروزی پایان یافت

۱۴۰۴/۱۲/۱۳ - ۲۲:۰۱:۰۱
کد خبر: ۳۷۹۴۳۴

معاون مسافری شرکت راه‌آهن گفت: پیش فروش بلیت قطار‌های نوروزی از ۱۰ آغاز و امروز ۱۳ اسفند به اتمام رسید.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، کریمی معاون مسافری راه آهن در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: روند پیش فروش بلیت قطارهای مسافری برای نوروز از ۱۰ اسفند آغاز شده بود و امروز هم آخرین روز از پیش فروش بلیت قطارهای مسافری برای ایام نوروز است.

 

وی ادامه داد: پیش فروش بلیت قطارهای مسافری برای ایام نوروز از ۱۰ اسفند آغاز شده بود و امروز آخرین روز پیش فروش است.

 

او با اشاره به اینکه پیش فروش بلیت برای حدفاصل ۱۴۰۴/۱۲/۲۰ لغایت ۱۴۰۵/۱/۱۷ (مسیر‌های رفت تا تاریخ ۱۸ فروردین و مسیر برگشت تا تاریخ ۱۶ فروردین) از ساعت ۸:۳۰ صبح بصورت غیرحضوری و اینترنتی و از ساعت ۱۱ صبح بصورت حضوری و در دفاتر فروش بلیت و از ساعت ۱۴:۰۰ بصورت همزمان انجام شد.

 

او بیان کرد:روز یکشنبه ۱۰ اسفند در کلیه مسیر‌ها به استثناء مسیر‌های منتهی به مشهد مقدس؛ تهران- خواف؛ تهران- طبس و بالعکس، روز دوشنبه ۱۱ اسفند کلیه مسیر‌های منتهی به مشهد مقدس و بالعکس به غیر از مسیر تهران- مشهد؛ تهران- خواف و تهران- طبس و سمنان- مشهد و بالعکس به همراه ظرفیت باقی مانده در بند ۱ و روز سه‌شنبه ۱۲ اسفند کلیه قطار‌های مسیر تهران- مشهد؛ تهران- خواف؛ تهران- طبس و سمنان- مشهد و بالعکس بهمراه ظرفیت باقی مانده در بند ۱و۲ انجام می‌شود.

 

او گفت:روز چهارشنبه ۱۳ اسفند پیش فروش بلیت اداری کارکنان راه آهن از ساعت ۸ صبح انجام شده است.

 

وی ادامه داد: روند فروش بلیت برای مسیرهای پر تردد و همچنین سرویس های فوق العاده راه اندازی می شود‌.