چراغ سبز بودجه به شركتهاي بورسي
اسفنديار عبداللهي، عضو كميسيون كشاورزي مجلس با اشاره به احكام پيشبينيشده در برنامه هفتم توسعه گفت: در رديفهاي بودجهاي تلاش شده از شركتهاي دولتي و همچنين شركتهاي توليدي، بهويژه بنگاههاي فعال بورس در بخشهايي مانند كشاورزي، حمايت موثري صورت گيرد تا بتوانند خدمات بهتري به مردم ارايه دهند.
اسفنديار عبداللهي، عضو كميسيون كشاورزي مجلس با اشاره به احكام پيشبينيشده در برنامه هفتم توسعه گفت: در رديفهاي بودجهاي تلاش شده از شركتهاي دولتي و همچنين شركتهاي توليدي، بهويژه بنگاههاي فعال بورس در بخشهايي مانند كشاورزي، حمايت موثري صورت گيرد تا بتوانند خدمات بهتري به مردم ارايه دهند. او افزود: با توجه به محدوديتهاي بودجهاي امسال و چالشهايي كه در فرآيند بررسي لايحه وجود داشت، مجلس تلاش كرد همه جوانب را در نظر بگيرد و تا حد امكان اعتبارات لازم براي تقويت بنگاههاي توليدي را پيشبيني كند. عبداللهي با اشاره به بحثهاي مطرحشده درباره تقويت سرمايه در گردش واحدهاي توليدي گفت: مبلغي براي حمايت از سرمايه در گردش بنگاهها در نظر گرفته شده است. قرار است اين مبلغ از طريق شبكه بانكي در اختيار واحدهاي توليدي قرار گيرد تا بخشي از مشكلات تامين مالي آنها برطرف شود.
به گفته او، اين اقدام ميتواند به تداوم توليد، جلوگيري از توقف خطوط توليد و بهبود خدماترساني به مردم منجر شود. عضو كميسيون كشاورزي مجلس بر ضرورت هدايت صحيح نقدينگي به سمت توليد و بازار سرمايه تاكيد كرد و گفت: اگر نقدينگي موجود به شكل كارشناسي و هدفمند به سمت شركتهاي توليدي و زيرساختهاي اقتصادي هدايت شود، ميتواند به تقويت بازار سرمايه و رشد توليد ملي كمك كند. عبداللهي افزود: تحقق اين هدف تا حد زيادي به سياستگذاري و عملكرد بانك مركزي بستگي دارد. اگر اين هدايت بهدرستي انجام شود، بنگاههاي توليدي با مشكلات كمتري مواجه خواهند شد؛ اما در غير اين صورت، دستيابي به اهداف مصوب مجلس در سال آينده با دشواري روبرو خواهد شد. او ابراز اميدواري كرد: با هماهنگي ميان مجلس، دولت و شبكه بانكي، منابع پيشبينيشده بهصورت موثر در خدمت توليد و تقويت شركتهاي بورس قرار گيرد.
