تيم پرسپولیس رسماً قهرمان سوپرجام شد
تیم جوانان پرسپولیس موفق شد به عنوان قهرمانی سوپرجام جوانان تهران دست پیدا کند.
دیدار نهایی سوپرجام جوانان استان تهران قرار بود از ساعت ۱۴ امروز به حکم قرعه به میزبانی باشگاه پرسپولیس در ورزشگاه شهید درفشیفر بین تیمهای پرسپولیس و شاهین برگزار شود اما باعدم حضور تیم شاهین و بنا بر اعلام داور و ناظر مسابقه، با نتیجه ۳ بر صفر به سود سرخپوشان به پایان رسید.
با این شرایط شاگردان بهادر عبدی به عنوان قهرمانی سوپرجام رسیدند تا فصل برای جوانان پرسپولیس با نایب قهرمانی لیگ و قهرمانی سوپرجام خاتمه یابد.
با اعلام مسوولان برگزاری مسابقه، جام قهرمانی جوانان هم به ورزشگاه شهید درفشیفر منتقل نشده بود و مقرر گردیده است روز سهشنبه طی مراسمی در جریان فینال سوپرجام نونهالان به قهرمان رقابتها تحویل داده شود.
همچنین در رده نوجوانان، شاگردان احسان خرسندی که با شایستگی عنوان مسابقات تهران را از آن خود کردند روز چهارشنبه از ساعت ۱۴ در ورزشگاه شهید درفشیفر و در چارچوب بازی نیمهنهایی سوپر جام نوجوانان میزبان تیم دوستی مهر هستند.
سرخپوشان با پیروزی در این پیکار، یکشنبه هفته آینده برای بازی فینال مقابل برنده پیکان و استقلال قرار میگیرد.
تیم نونهالان پرسپولیس که با هدایت مسعود زارعی برای دومین سال پیاپی قهرمان رقابتهای این رده سنی استان تهران شده است نیز روز سهشنبه در فینال سوپرجام این رده از ساعت ۱۲ میزبان تیم پیکان خواهد بود.
بیشتر بخوانید: پرسپولیس بعد از باخت جشن قهرمانی گرفت
