اختصاص نيمي از بودجه شهرداري به حمل‌ونقل و ترافيك

۱۴۰۴/۱۱/۱۹ - ۰۱:۱۸:۳۰
کد خبر: ۳۷۶۴۷۸

رييس كميسيون برنامه و بودجه شوراي شهر تهران از اختصاص حدود نيمي از بودجه كل شهرداري تهران در سال آينده به حمل‌ونقل و ترافيك خبر داد.

به گزارش مهر، محمد آخوندي، گفت: بررسي بودجه حوزه حمل‌ونقل و ترافيك در كميسيون برنامه و بودجه با حضور رييس و دبير كميسيون عمران و حمل‌ونقل انجام شد. او با اشاره به مهم‌ترين محورهاي بودجه‌اي اين حوزه اظهار كرد: يكي از اصلي‌ترين بخش‌ها، تخصيص اعتبار قابل توجه به توسعه و تكميل خطوط مترو است؛ به‌طوري‌كه تكميل خطوط ۶ و ۷ و همچنين اجراي خط ۱۰ مترو با اعتبارات مناسبي پيش‌بيني شده است.

آخوندي افزود: در خصوص خطوط ۸، ۹ و ۱۱ مترو تفاوت ديدگاه‌هايي ميان كميسيون برنامه و بودجه و كميسيون حمل‌ونقل وجود دارد كه مقرر شده اين موضوعات با بررسي‌هاي بيشتر در كميسيون تلفيق نهايي شود. رييس كميسيون برنامه و بودجه شوراي شهر تهران با اشاره به نوسازي و بهسازي ناوگان مترو تصريح كرد: اعتبارات مربوط به اورهال مترو در شركت بهره‌برداري مترو با نظر مشترك دو كميسيون، حدود ۱۰۰ درصد افزايش پيدا كرده كه شامل تجهيزات ثابت و متحرك خطوط و قطارها مي‌شود. او ادامه داد: در حوزه حمل‌ونقل عمومي سطح شهر نيز اعتبارات مناسبي براي نوسازي ناوگان تاكسيراني، كمك به نوسازي موتورسيكلت‌ها و توسعه موتورسيكلت‌هاي برقي در نظر گرفته شده است. آخوندي همچنين از پيش‌بيني اعتبارات قابل توجه براي توسعه دوربين‌هاي شهري، از جمله دوربين‌هاي ثبت تخلفات و ساير سامانه‌هاي نظارتي ترافيكي خبر داد و گفت: اين بخش نيز از اولويت‌هاي بودجه‌اي حوزه حمل‌ونقل محسوب مي‌شود. رييس كميسيون برنامه و بودجه شوراي شهر تهران افزود: در بخش اتوبوسراني نيز بيش از ۱۳ هزار ميليارد تومان اعتبار براي خريد اتوبوس اختصاص يافته است.