امحاي ۸۰۰۰ ماينر غيرمجاز در تهران
مديرعامل شركت توزيع نيروي برق استان تهران از امحاي ۸۰۰۰ دستگاه ماينر غيرمجاز در استان تهران خبر داد و گفت: حدود نيمي از ماينرهاي امحا شده مربوط به ماينرهاي مكشوفه در محدوده تحت مديريت شركت توزيع نيروي برق استان تهران و مابقي ماينرهاي مكشوفه در شركت توزيع نيروي برق تهران بزرگ بوده است.
مديرعامل شركت توزيع نيروي برق استان تهران از امحاي ۸۰۰۰ دستگاه ماينر غيرمجاز در استان تهران خبر داد و گفت: حدود نيمي از ماينرهاي امحا شده مربوط به ماينرهاي مكشوفه در محدوده تحت مديريت شركت توزيع نيروي برق استان تهران و مابقي ماينرهاي مكشوفه در شركت توزيع نيروي برق تهران بزرگ بوده است.
به گزارش ايسنا، اكبر حسنبكلو با اشاره به فرآيند امحاي ماينرهاي غيرمجاز مكشوفه در استان تهران، اظهار كرد: تمامي دستگاههاي ماينر غيرمجاز پس از شناسايي، ضبط و جمعآوري شده و در انبار سازمان اموال تمليكي نگهداري ميشود.
وي افزود: بنابر اعلام سازمان اموال تمليكي از سال ۱۳۹۹ حدود ۱۵۰۰۰ دستگاه ماينر پس از شناسايي و ضبط، به انبار اين سازمان منتقل شده است كه در ادوار گذشته تعداد كمي از آنها امحا شده بود اما در حال حاضر و با پيگيريهاي صورت گرفته، بخش عمده اين ماينرها امحا شده است. مديرعامل شركت توزيع نيروي برق استان تهران، تصريح كرد: از ۱۰هزار ماينر باقيمانده در انبار سازمان اموال تمليكي، در گام اول بيش از ۱۰۰۰ ماينر در تابستان سال جاري امحا شد و با پيگيريهايي كه انجام گرفت، ۸۰۰۰ دستگاه ماينر ديگر نيز در روز گذشته امحا گرديد.
حسنبكلو خاطرنشان كرد: حدود نيمي از ماينرهاي امحا شده مربوط به ماينرهاي مكشوفه در محدوده تحت مديريت شركت توزيع نيروي برق استان تهران و مابقي ماينرهاي مكشوفه در شركت توزيع نيروي برق تهران بزرگ بوده است.
وي افزود: در نوبت بعدي امحا كه طي روزهاي آينده انجام خواهد شد، دستگاههاي ماينر باقيمانده امحا و مسلوبالمنفعه خواهند شد.
مديرعامل شركت توزيع نيروي برق استان تهران در پايان از مشتركين خواست در صورت مشاهده هرگونه استخراج غيرمجاز رمزارز، مراتب را از طريق سامانه ۳۰۰۰۵۱۲۱ كه براي گزارش اين موارد پيشبيني شده اطلاع دهند و از پاداشهايي كه وزارت نيرو با حفظ محرمانگي هويت گزارشدهندگان درنظر گرفته است،
برخوردار شوند.
