رييس اتحاديه طلا عنوان كرد

حساب صنف طلا همچنان مسدود است

۱۴۰۴/۱۰/۲۸ - ۰۳:۰۵:۲۶
کد خبر: ۳۷۴۰۵۵

نادر بذرافشان - رييس اتحاديه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر استان تهران - در گفت‌وگو با ايسنا، در تشريح وضعيت هفتگي بازار طلا و سكه گفت: طي هفته‌اي كه گذشت اونس طلا در بازارهاي جهاني حدود ۱۴۷ دلار رشد داشت و در حال حاضر به ۴۶۰۵ دلار رسيده است.

نادر بذرافشان - رييس اتحاديه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر استان تهران - در گفت‌وگو با ايسنا، در تشريح وضعيت هفتگي بازار طلا و سكه گفت: طي هفته‌اي كه گذشت اونس طلا در بازارهاي جهاني حدود ۱۴۷ دلار رشد داشت و در حال حاضر به ۴۶۰۵ دلار رسيده است.

وي افزود: در بازارهاي داخلي طي اين هفته به علت افزايش اونس جهاني و نوسانات بازار ارز شاهد افزايش قيمت طلا بوديم؛ به‌طوري كه هر مثقال طلاي ۱۷ عيار با دو ميليون و ۴۵۹ هزار تومان به ۶۸ ميليون و ۴۰۰ هزار تومان، هر گرم طلاي ۱۸ افزايش ۵۶۰ هزار تومان افزايش به ۱۵ ميليون و ۸۳۰ هزار تومان رسيده است.

رييس اتحاديه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر استان تهران ادامه داد: همچنين در بازار سكه، هر قطعه تمام سكه طرح جديد با افزايش چهار ميليون و ۷۰۰ هزار تومان به ۱۶۱ ميليون و ۳۰۰ هزار تومان، هر قطعه تمام سكه طرح قديم با افزايش دو ميليون و ۹۰۰ هزار توماني به ۱۵۶ ميليون و ۵۰۰ هزار تومان، هر قطعه نيم سكه با افزايش ۷۰۰ هزار توماني به ۸۳ ميليون و ۵۰۰ هزار تومان، هر قطعه ربع با افزايش ۴۰۰ هزار توماني به ۴۹ ميليون و ۸۰۰ هزار تومان و هر قطعه سكه گرمي بانك مركزي بدون تغيير طي هفته جاري در قيمت ۲۲ ميليون و ۵۰۰ هزار تومان ثابت مانده است.

بذرافشان افزود: حباب سكه نيز طي هفته جاري؛ به‌رغم افزايش در اين هفته ۷۰۰ هزار تومان كاهش را تجربه كرد و به شش ميليون و ۲۰۰ هزار تومان رسيده است. وي درباره وضعيت معاملات طلا طي هفته جاري و در سايه محدوديت و قطعي اينترنت گفت: متاسفانه به علت شرايط پيش آمده، وضعيت معاملات طلا به حداقل رسيده و از آنجايي كه بسياري از اصناف طلا اطلاع‌رساني و ارسال فيش‌هاي واريزي خود را در بستر كانال‌ها و گروه‌ها در شبكه‌هاي اجتماعي انجام مي‌دهند، به علت محدوديت‌هاي موجود، در معاملات با مشكل روبه‌رو شده و همين عامل در كنار مسدودي حساب‌هاي بانكي برخي اصناف طلا به چالش در اين بازار دامن زده و حجم معاملات را به حداقل رسانده است و در كنار آن به علت بروز ناآرامي‌هاي اخير با وجود اينكه اصناف طلا در سطح شهر فعاليت داشتند، اما در بازار تهران سطح فعاليت اصناف طلا به حدود ۱۰ درصد رسيده كه اميدواريم با رفع محدوديت‌ها در روزهاي آينده فعاليت اصناف طلا و جواهر به شرايط عادي باز گردد.

رييس اتحاديه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر استان تهران در پايان در تشريح وضعيت مسدودي حساب‌هاي بانكي فعالان صنفي طلا گفت: متاسفانه تا امروز بيش از يك ماه از تداوم مسدود شدن حساب‌هاي بانكي برخي اصناف طلا مي‌گذرد و اين در حالي است كه تمامي اين افراد، داراي كد اقتصادي بوده و به صورت شفاف معاملات خود را انجام داده‌اند و با وجود پيگيري‌هاي صورت گرفته، همچنان حساب بانكي بسياري از اصناف طلا، مسدود است و هنوز به صورت شفاف به اين موضوع پاسخي داده نشده و حتي حساب‌هاي بانكي من نيز همچنان مسدود است و اين وضعيت به ركود در اين بازار دامن مي‌زند.