عضو اتاق ايران عنوان كرد

كندي و اختلال در سامانه‌هاي تجاري و گمركي

۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۲۳:۲۰:۰۱
کد خبر: ۳۷۳۴۵۸

نايب‌رييس كميسيون مديريت واردات اتاق ايران به تشريح آخرين وضعيت تجارت كشور بعد از اختلال در اينترنت پرداخت و عنوان كرد كه روند تجارت خارجي و داخلي و ثبت سفارش از طريق سامانه‌هاي گمركي و تجاري با كندي و مشكل روبه‌رو است. 

نايب‌رييس كميسيون مديريت واردات اتاق ايران به تشريح آخرين وضعيت تجارت كشور بعد از اختلال در اينترنت پرداخت و عنوان كرد كه روند تجارت خارجي و داخلي و ثبت سفارش از طريق سامانه‌هاي گمركي و تجاري با كندي و مشكل روبه‌رو است. 

مرتضي كوهنورد در گفت‌وگو با ايسنا، درباره روند تجارت در روزهاي اخير و بعد از قطعي اينترنت گفت: روند كار در حوزه تجارت خارجي و تجارت داخلي به‌شدت مختل شده و به‌طور كلي شرايط كسب و كار به‌طور معمولي و امور اداري دچار مشكل شده است. ما شاهد هستيم كه سامانه‌هاي گمرك، استاندارد، پست و... مختل شده و به درستي كار نمي‌كند. 

او افزود: به هر حال وقتي پيامك هم قطع است نمي‌توان ارتباط گرفت و اطلاع‌رساني كرد. در زمينه تجارت خارجي به ويژه با توجه به اينكه كد دو صفر بسته شده، خودمان چند روزي است شاهديم حتي در مواردي كه به واسطه قطع اينترنت نمي‌توانستيم ديتا منتقل كنيم، در حال حاضر حتي نمي‌توان تماس تلفني برقرار كرد و امور تجاري را پيش برد. 

نايب‌رييس كميسيون مديريت واردات اتاق تصريح كرد: تقريبا روند ثبت سفارش متوقف شده و سامانه‌ها خيلي ضعيف و كند هستند و قطع و وصلي وجود دارد. همچنين به خاطر همين مسائل جلسات كميسيون مديريت واردات اتاق كنسل شده است. ما خيلي موارد كميسيون را در طول ماه در شبكه‌هاي اجتماعي مطرح مي‌كرديم كه الان اين ارتباطات قطع شده و تبادل اطلاعات و مذاكرات با هم را نداريم.