مكاتبه نظام پزشكي با فرمانده كل انتظامي كشور در پي اتفاقات بيمارستان ايلام
رييس سازمان نظام پزشكي با اشاره به اتفاقات اخير بيمارستان ايلام از ارسال نامهاي به فرمانده كل انتظامي كشور خبر داد و گفت: در اين نامه درخواست شده است تا از ورود هرگونه عنصر غيرمرتبط، تجمع آنها و همچنين تعقيب آنها در مراكز درماني جلوگيري شود.
رييس سازمان نظام پزشكي با اشاره به اتفاقات اخير بيمارستان ايلام از ارسال نامهاي به فرمانده كل انتظامي كشور خبر داد و گفت: در اين نامه درخواست شده است تا از ورود هرگونه عنصر غيرمرتبط، تجمع آنها و همچنين تعقيب آنها در مراكز درماني جلوگيري شود.
«محمد رييسزاده» رييس سازمان نظام پزشكي در گفتوگو با خبرنگار ايلنا در واكنش به اتفاقات پيرامون بيمارستان ايلام گفت: در پي اين اتفاقات، نامهاي را خطاب به سردار احمدرضا رادان، فرمانده كل انتظامي كشور، ارسال كرديم. در آن نامه درخواست شد از ورود هرگونه عنصر غيرمرتبط، تجمع آنها و همچنين تعقيب آنها در مراكز درماني جلوگيري شود.
وي ادامه داد: مركز درماني محل آرامش و درمان بيمار است و ورود افراد غيرمرتبط يا ايجاد تجمع، به هر دليلي، موجب اخلال در روند درمان ميشود. وقتي تعداد زيادي افراد، مثلاً حدود ۱۰۰ نفر، يكباره در فضاي بيمارستان حضور پيدا ميكنند، موجب اختلال ميشود.
رييس سازمان نظام پزشكي با قدرداني از عملكرد نيروي انتظامي گفت: ما بهشدت قدردان زحمات نيروهاي انتظامي در تأمين امنيت كشور هستيم؛ اين عزيزان در اين مسير حتي شهيد ميدهند و همه ما قدردان تلاشهاي آنها هستيم.
او اضافه كرد: با اين حال، از فرمانده محترم فراجا درخواست كرديم تمهيداتي انديشيده شود تا حفاظت و امنيت مراكز درماني از ابتدا بهگونهاي لحاظ شود كه نه افراد غيرمرتبط وارد اين فضاها شوند و نه كسي براي تعقيب افراد ديگر وارد مراكز درماني شود.
وي تاكيد كرد: وظيفه نهادهاي امنيتي است كه از كادر درمان حمايت كنند تا آنها بتوانند بدون حاشيه و نگراني، به وظيفه اصلي خود يعني درمان بيماران بپردازند.
