رکوردشکنی حیرت‌انگیز بازار طلا در روز سوال از فرزین در مجلس

۱۴۰۴/۱۰/۰۲ - ۲۱:۵۵:۰۱
کد خبر: ۳۷۱۱۶۵

امروز سه‌شنبه دوم دی‌ماه ۱۴۰۴ روز بازار طلا بود. با وجود اینکه در ابتدای معاملات روزانه قیمت دلار تحرک ویژه‌ای نداشت تا به سوخت بازار طلا تبدیل شود، بازار طلا و سکه بر بال اونس جهانی طلا به پرواز درآمد. با این حال، اما از نیمه‌های روز و پس از آنکه مشخص شد فرزین نتوانسته مجلس را درباره مدیریت بانک مرکزی بر بازار ارز قانع کند، روند دلار هم صعودی شد و بازار طلا را بار دیگر شارژ کرد. در سمت بازار سهام هم، امروز معاملات روند مطلوبی داشت و پول به سمت نماد‌های کوچک و متوسط هدایت شد. ورود پول حقیقی هم امیدبخش بود و نشان از وجود تقاضا در بازار سهام داشت.

بازارنیوز | رکوردشکنی حیرت‌انگیز بازار طلا در روز سوال از فرزین + ویدئو

به گزارش تجارت نیوز، امروز قیمت دلار در کانال 132 هزار تومان بازگشایی شد و در ابتدای معاملات روزانه، در همین کانال قرار داشت. بازگشایی بازار با حضور رئیس کل بانک مرکزی در مجلس برای پاسخ به سوالات نمایندگان همزمان شده بود. پس از آنکه روشن شد فرزین موفق نشده از سیاست‌های بانک مرکزی در بازار ارز دفاع و نمایندگان را قانع کند، بازار ارز بار دیگر صعودی شد و قیمت دلار را به آستانه 134 هزار تومان رساند.

 

از سوی دیگر، اونس طلا هم امروز خود را به مرز 4500 دلار نزدیک کرده و قیمت طلای 18 عیار را در بازار داخلی به 14 میلیون و 300 هزار تومان رساند. در ادامه روز، قیمت انواع قطعات سکه هم از 200 هزار تا سه میلیون تومان رشد کرد. بازار طلا و سکه از جانب تقاضا هم تقویت می‌شود و بر همین اساس، سیاست‌گذار به سختی می‌تواند روند صعودی آن را متوقف یا تعدیل کند.

کارشناسان با توجه به روند اونس جهانی طلا و مسیری که بازار ارز در غیاب مدیریت مطلوب بانک مرکزی طی می‌کند، معتقدند که همچنان باید منتظر رشد قیمت دلار، طلا و سکه بود. با این حال اما از آنجا که بازارها روندهای شارپی را طی کرده‌اند، احتیاط و آمادگی برای اصلاح هم باید سرلوحه سرمایه‌گذاری باشد.