بانک‌ها فردا از چه ساعتی باز می‌شوند؟

۱۴۰۴/۰۹/۳۰ - ۱۸:۴۵:۰۳
کد خبر: ۳۷۰۸۲۳

با اعلام شورای هماهنگی بانک‌ها، فردا دوشنبه یکم دی ماه بانک‌ها با دو ساعت تأخیر فعالیت خود را آغاز می کنند.

بانک‌ها فردا از چه ساعتی باز می‌شوند؟

شورای هماهنگی بانک‌ها اعلام کرد: بنا به مصوبه هیئت دولت مبنی بر تأخیر در آغاز فعالیت مدارس، ادارات و مؤسسات دولتی در راستای پاسداشت ارزش‌های خانواده و آیین‌های کهن ایرانی در شب یلدا، فردا دوشنبه یکم دی ماه ۱۴۰۴، واحدهای ستادی و شعب بانک‌های عضو این شورا فعالیت خود را با ۲ ساعت تأخیر آغاز می‌کنند.

به گزارش تسنیم، این اقدام با هدف تسهیل حضور کارکنان و مشتریان در مراسم شب یلدا و کاهش ترافیک صبحگاهی صورت گرفته است.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
تعطیلی دوشنبه ۱ دی/ فردای شب یلدا تعطیل است؟
نظرات کاربران خبر قبل
۲ حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
تماشاخانه
آن روزها کنار هم بودن، خودش یک آیین بود / در ارتباط رودررو، چشم‌ها راست و دروغ را لو می‌دهند؛ چیزی که ابزارها از ما پنهان می‌کنند / ما قرار بود از ابزارها استفاده کنیم، اما حالا خودمان را در اختیارشان قراردادیم (فیلم) <?xml version="1.0" encoding="iso-8859-1"?>
آن روزها کنار هم بودن، خودش یک آیین بود / در ارتباط رودررو، چشم‌ها راست و دروغ را لو می‌دهند؛ چیزی که ابزارها از ما پنهان می‌کنند / ما قرار بود از ابزارها استفاده کنیم، اما حالا خودمان را در اختیارشان قراردادیم (فیلم)
logo-vid
دو دقیقه روانی یکی از ترسناک‌ترین صحنه‌های تاریخ سینما (تماشا کنید)
logo-vid فیلم های دیگر
۱۵ سال پیش در چنین روزی
این لحظه با حافظ