بازارها در گرداب اخبار

۱۴۰۴/۰۹/۰۵ - ۲۲:۰۰:۰۵
کد خبر: ۳۶۷۴۰۹

امروز چهارشنبه ۵ آذر ۱۴۰۴ بازار‌ها تحت تاثیر هیجانات ناشی از افزایش قیمت بنزین قرار گرفتند. قیمت دلار نوسانات صعودی زیادی را در محدوده ۱۱۳ هزار تومان تجربه و خود را برای ورود به کانال ۱۱۴ هزار تومانی آماده کرد. این روند در کنار رشد قیمت اونس جهانی طلا، مسیر بازار طلا و سکه را صعودی کرد و طلای ۱۸ عیار و انواع قطعات سکه را گران کرد. اثری که در بازار سهام با ریزش از قله و خروج سنگین پول حقیقی خود را نشان داد.

بازارنیوز | بازارها در گرداب اخبار + ویدئو

به گزارش تجارت نیوز، خبرهای سیاسی، اقتصادی و نظامی مانند پرواز جنگنده ایرانی در آسمان کشور، افزایش قیمت بنزین و سفرهای سیاسی وزیر خارجه به کشورهای اروپایی، بازارها در پایان هفته سرگردان کرد و در گرداب خبری قرار داد. اکنون سرمایه‌گذاران و معامله‌گران در انتظار وضوح بیشتر اخبار و روشن شدن پیامدهای آنها هستند تا در آغاز هفته دوم آذرماه، مسیر سرمایه‌گذاری در بازارها را بازخوانی و تعیین کنند.

 

در این بین، توصیه کارشناسان همچنان احتیاط و پرهیز از هیجان‌های خبری است. قدرت تحلیلگری سیاسی و اقتصادی در این برهه می‌تواند تکلیف برندگان و بازندگان بازارهای مالی و سرمایه‌ای را روشن کند.