پشت‌پرده گوشت 660 هزار توماني در بازار

۱۴۰۴/۰۸/۲۴ - ۰۳:۲۴:۳۶
کد خبر: ۳۶۵۷۹۷

رييس شوراي تأمين دام كشور تغيير ارز تخصيص يافته به گوشت قرمز و افزايش قيمت نهاده‌هاي دامي را دو عامل موثر در گراني گوشت دانست.

رييس شوراي تأمين دام كشور تغيير ارز تخصيص يافته به گوشت قرمز و افزايش قيمت نهاده‌هاي دامي را دو عامل موثر در گراني گوشت دانست.  منصور پوريان، رييس شوراي تأمين دام كشور در مورد تغييرات قيمت گوشت در يكساله اخير، گفت: تغيير ارز گوشت قرمز، يكي از عواملي بوده كه موجب افزايش سرسام‌آور قيمت گوشت شده است و همين عامل موجب شد كه توان خريد گوشت در بسياري از مصرف‌كنندگان نباشد.به گزارش ايلنا، پوريان ادامه داد: سال گذشته گوشت گوساله برزيلي با يك قيمت مشخص با ارز نيمايي وارد مي‌شد كه كمتر از كيلويي ۳۰۰ هزار تومان بود؛ اين گوشت در ابتداي سال ۱۴۰۴ به حدود ۴۰۰ هزار تومان رسيد؛ اما به يك‌باره قيمت اين گوشت جهش پيدا كرد؛ به‌طوري كه در حال حاضر به كيلويي ۶۶۰ تا ۶۵۰ هزار تومان رسيده است كه خريد آن در توان مصرف‌كنندگان نيست.رييس شوراي تأمين دام كشور با بيان اينكه عامل دوم تغيير در بازار گوشت قرمز، نهاده‌هاي دامي بود، گفت: ما شاهد نوسان در بخش نهاده‌هاي دامي نيز بوديم. دقيقا زماني كه شرايط توليد به گونه‌اي است كه توليد نياز به نگهداري يا تغذيه داشت، تنش و نبود نهاده‌هاي دامي موجب شوك قيمتي در بخش دام زنده به وجود آمد. پوريان افزود: دولت بايد چاره‌اي براي تعديل قيمت گوشت قرمز بينديشد. مردم توان خريد گوشت قرمز با قيمت‌هاي فعلي را ندارند. قرار نيست ما گوشت را وارد كنيم و بازار پر، اما قيمت‌ها بالا باشد. وي با اشاره به بيماري تب برفكي در ميان دام سنگين، گفت: اميدواريم تب برفكي كنترل و بازار نهاده سامان بگيرد. همچنين تعديل در قيمت گوشت صورت بگيرد تا مصرف‌كنندگان توان خريد داشته باشند.