سوخت LPG به سبد سوخت نيروگاه‌هاي حرارتي كشور افزوده مي‌شود

۱۴۰۴/۰۸/۲۴ - ۰۳:۰۲:۲۹
کد خبر: ۳۶۵۷۷۶

براي متنوع‌سازي سبد سوخت نيروگاه‌هاي كشور، استفاده از سوخت LPG را با هماهنگي وزارت نفت، به عنوان سوخت جديد در توليد برق حرارتي كشور آغاز كرده‌ايم به‌طوري كه پايلوت استفاده از LPG در توليد برق در يكي از نيروگاه‌هاي كشور آغاز شده است.

به گزارش تسنيم، ناصر اسكندري، معاون راهبري توليد شركت برق حرارتي در حاشيه بيست‌وپنجمين نمايشگاه بين‌المللي صنعت برق ايران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تمامي نيروگاه‌هاي كشور براي استفاده از گازطبيعي طراحي شده‌اند و گازطبيعي سوخت نخست تمامي نيروگاه‌هاي حرارتي كشور است.

وي افزود: در فصول سرد سال كه به‌دليل افزايش مصرف گاز در بخش خانگي، گازرساني به نيروگاه‌ها و صنايع محدود مي‌شود، در كل سطح كشور از مجموع 144 نيروگاه، تنها در 14 نيروگاه از سوخت ملازوت به عنوان سوخت جايگزين يا سوخت دوم استفاده مي‌شود و در بقيه نيروگاه‌ها، سوخت جايگزين سوخت گازوئيل است. معاون راهبري توليد شركت برق حرارتي با اشاره به ركوردشكني در ذخيره‌سازي سوخت مايع نيروگاهي در سال جاري، گفت: خوشبختانه با تعامل خوبي كه بين وزارت نيرو و وزارت نفت وجود دارد و رويكرد قابل تقدير وزارت نفت، بيش از 91درصد ظرفيت مخازن سوخت مايع نيروگاه‌هاي كشور پُر است و اميدواريم روند تحويل سوخت در ادامه فصل سرد نيز بدون مشكل ادامه يابد تا توليد برق پايدار را در زمستان سال جاري شاهد باشيم. وي ادامه داد: براي متنوع‌سازي سبد سوخت نيروگاه‌هاي كشور، استفاده از سوخت LPG را با هماهنگي وزارت نفت، به عنوان سوخت جديد در توليد برق حرارتي كشور آغاز كرده‌ايم به‌طوري كه پايلوت استفاده از LPG در توليد برق در يكي از نيروگاه‌هاي كشور آغاز شده است. اسكندري از ضريب آمادگي بالاي نيروگاه‌هاي حرارتي كشور ياد كرد وگفت: طبق استانداردهاي جهاني، ضريب آمادگي خوب در واحدهاي حرارتي 95 درصد است، اما ما در ايران با نگاهي سختگيرانه‌تر، همواره ضريب آمادگي نيروگاه‌هاي حرارتي را در اوج بار تابستان بيش از 98 درصد نگه‌داشته‌ايم. وي افزود: براي آمادگي حداكثري نيروگاه‌هاي حرارتي به‌منظور توليد نياز برق تابستان 1405، بالغ بر 111 هزار مگاوات تعميرات نيروگاهي در برنامه قرار گرفته كه 38 هزار مگاوات آن آغاز شده و در دست انجام است.