افزایش دوباره قیمت سکه و طلا

۱۴۰۴/۰۸/۱۵ - ۲۰:۰۵:۰۲
کد خبر: ۳۶۴۷۵۹

قیمت هر گرم طلای ۱۸ عیار با افزایش ۰.۱۶ درصدی از ۱۰,۵۰۹,۴۸۷ تومان به ۱۰,۵۲۶,۸۰۱ تومان معامله شد و سکه امامی نیز با افزایش ۰.۲۶ درصدی از ۱۱۱,۰۰۰,۰۰۰ تومان به ۱۱۱,۳۰۰,۰۰۰ تومان رسید.

به گزارش خبرآنلاین هر اونس طلا با رشد ۰.۱۲ درصدی از ۳,۹۸۴ دلار به ۳,۹۸۹ دلار رسید. در بازار داخلی نیز هر گرم طلای ۱۸ عیار با افزایش ۰.۱۶ درصدی قیمت از ۱۰,۵۰۹,۴۸۷ تومان به ۱۰,۵۲۶,۸۰۱ تومان معامله شد. قیمت هر مثقال طلای ۱۸ عیار نیز به ۴۵,۶۰۰,۰۰۰ تومان افزایش یافت.

به گزارش مهر در بازار سکه، سکه امامی امروز با افزایش ۰.۲۶ درصدی از ۱۱۱,۰۰۰,۰۰۰ تومان به ۱۱۱,۳۰۰,۰۰۰ تومان رسید. نیم سکه، ربع سکه و سکه گرمی نسبت به روز قبل بدون تغییر قیمت اعلام شدند؛ نیم سکه و ربع سکه هر کدام در سطوح ۵۸,۵۰۰,۰۰۰ و ۳۳,۸۰۰,۰۰۰ تومان و سکه گرمی در ۱۶,۴۰۰,۰۰۰ تومان قرار گرفتند.

در بازار ارزهای رسمی، دلار مبادله‌ای با کاهش ۰.۹۱ درصدی از ۷۲,۶۵۱ تومان به ۷۱,۹۹۷ تومان رسید و یورو مبادله‌ای نیز با کاهش مشابه به ۸۲,۷۲۷ تومان ثبت شد. درهم امارات مبادله‌ای هم کاهش را تجربه کرد و به ۱۹,۶۰۴ تومان رسید. سایر ارزها مانند پوند با افزایش جزئی به ۱۴۰,۹۵۰ تومان و لیر ترکیه با کاهش اندک معامله شدند. نرخ دلار استرالیا امروز با کاهش ۱.۲۵ درصدی به ۷۰,۳۲۰ تومان رسید و دینار عراق با ۱۰ تومان کاهش ۸,۲۳۵ تومان نرخ‌گذاری شد.