خبر فوری، تکلیف مرحله پنجم کالابرگ مشخص شد

رئیس سازمان برنامه و بودجه تأکید کرد دولت مصمم است دستور رئیسجمهور برای پرداخت ماهانه کالابرگ را به هر شکل ممکن اجرا کند.
طرح کالابرگ الکترونیکی از اواخر سال گذشته آغاز شد و دولت در مرحله نخست با استقراض یک میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی، دو مرحله ابتدایی را با پرداخت اعتبارات ۳۵۰ و ۵۰۰ هزار تومانی به مشمولان اجرا کرد.
به گزارش اقتصاد آنلاین،پس از هفتهها اختلاف و کشمکش میان وزارت رفاه و سایر نهادهای دولتی، سومین مرحله کالابرگ در هفتم تیرماه برای سه دهک نخست فعال شد و در ادامه، در ۳۰ تیر و ۶ مرداد، سایر دهکها نیز به طرح اضافه شدند.
تداوم طرح و ابهام در مرحله پنجم
با افزایش فشارهای اقتصادی و معیشتی، بحثهایی درباره تداوم اجرای این طرح مطرح شد. در نهایت، چهارمین مرحله کالابرگ در روزهای پایانی شهریورماه شارژ شد. با این حال هنوز زمان آغاز مرحله پنجم مشخص نیست و تردیدهایی درباره اراده دولت برای ادامه طرح وجود دارد.
تأکید رئیس سازمان برنامهوبودجه
رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به دستور رئیسجمهور برای تداوم حمایت معیشتی از خانوارها گفت: «به هر شکل که شده باید دستور رئیسجمهور برای دادن ماهانه کالابرگ را اجرا کنیم.»
