آب ایران باعث مرگ شهروندان عمان شد؟

۱۴۰۴/۰۷/۱۵ - ۱۳:۵۹:۵۱
کد خبر: ۳۶۰۵۶۳
آب ایران باعث مرگ شهروندان عمان شد؟

پشت پرده خبر جنجالی مسمومیت دو شهروند عمانی در اثر نوشیدن آب معدنی تولید ایران برملا شد.

چند روز قبل رسانه‌های عمانی با استناد به گزارش پلیس عمان در مورد علت مرگ دو نفر در این کشور، غوغایی به پا کردند که محصول «آب» بسته‌ندی یک شرکت ایرانی علت مرگ بوده است. 

روزنامه دنیای اقتصاد نوشت: سفارت ایران در مسقط هم خیلی سریع  به‌نوعی گناه اثبات‌نشده شرکت ایرانی را گردن گرفت.

 پیگیری‌های ما  نشان می‌دهد نتایج تحقیقات پلیس مشخص کرده مشکل از «آب» بسته‌بندی صادراتی از ایرانی نبوده بلکه ریشه جنایی دارد.

بر اساس گزارش‌های جدید، پلیس عمان کشف کرده مستخدم منزل قصد داشته کارفرمای خود را به قتل برساند و در «آب» ایرانی سم ریخته است اما پس از تشکیک صاحبخانه، قربانی توطئه خود ساخته می شود.

 با توجه به نتایج تحقیقات، انتظار می رود سفارت ایران در مسقط از مقامات عمانی مطالبه اعاده حیثیت برای خدشه وارد کردن به نام ایران و تولیدکننده ایرانی کند.