خصوصي‌سازي در خطر است

۱۴۰۴/۰۶/۲۷ - ۰۲:۰۵:۳۴
کد خبر: ۳۵۷۸۴۹

عضو شوراي رقابت و نماينده اتاق بازرگاني، با اشاره به رأي تعزيرات عليه ايران‌خودرو گفت: ورود تعزيرات به پرونده اين شركت «رأيي سياسي» است و تشريفات قانوني رعايت نشده است.

عضو شوراي رقابت و نماينده اتاق بازرگاني، با اشاره به رأي تعزيرات عليه ايران‌خودرو گفت: ورود تعزيرات به پرونده اين شركت «رأيي سياسي» است و تشريفات قانوني رعايت نشده است.

محسن بهرامي ارض‌اقدس، عضو شوراي رقابت و نماينده اتاق بازرگاني، با اشاره به رأي تعزيرات عليه ايران‌خودرو گفت: ورود تعزيرات به پرونده اين شركت «رأيي سياسي» است و تشريفات قانوني رعايت نشده است.

وي افزود: پس از سپردن مديريت ايران‌خودرو به بخش خصوصي، برخي نهادهاي دولتي با كارشكني قصد دارند روند خصوصي‌سازي را ناكام بگذارند تا ديگران نيز از خريد سايپا و سرمايه‌گذاري خارجي منصرف شوند.

بهرامي ارض‌اقدس درباره افزايش قيمت خودروها اظهار كرد: رشد ۲۲.۵ درصدي قيمت محصولات در حالي كه تورم ۵۳ درصد است، گران‌فروشي نيست بلكه همراهي با دولت است. وي تأكيد كرد خودرو جزو كالاهاي اساسي مشمول قيمت‌گذاري نيست و قيمت‌گذاري دستوري «سم اقتصاد» است. به گفته او، قيمت بايد بر اساس بازار و رقابت تعيين شود و دولت تنها بايد اقلام اساسي را تنظيم كند. عضو شوراي رقابت همچنين از تبعيض عليه بخش خصوصي انتقاد كرد و گفت: تسهيلات بانكي به شركت‌هاي دولتي اختصاص مي‌يابد، اما ايران‌خودرو پس از خصوصي‌سازي با كمبود حمايت و فشار تعزيرات مواجه است.