ترامپ خواهان اعزام نیروهای اروپایی به اوکراین شد

۱۴۰۴/۰۶/۰۵ - ۱۶:۴۸:۳۳
کد خبر: ۳۵۵۰۵۵
ترامپ خواهان اعزام نیروهای اروپایی به اوکراین شد

دونالد ترامپ از کشورهای اروپایی خواسته در صورت صلح احتمالی، نیروهای نظامی به اوکراین اعزام کنند، اما افکار عمومی اروپا در برابر این پیشنهاد مقاومت نشان می‌دهد.

 روزنامه وال استریت ژورنال روز چهارشنبه (امروز) گزارش داد که رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ خواهان حضور نیروهای اروپایی در اوکراین است.

در تازه‌ترین گزارش روزنامه وال استریت ژورنال، آمده است که دونالد ترامپ رئیس‌جمهور فعلی آمریکا، فشارهای تازه‌ای به سران اروپا وارد کرده تا در صورت تحقق صلح بین روسیه و اوکراین، نیروهای نظامی خود را به خاک اوکراین اعزام کنند. بطور کلی مردم در کشورهای اروپایی نسبت به فشاری که برخی دولت‌ها برای استقرار هزاران سرباز در اوکراین در صورت دستیابی به توافق صلح وارد می‌کنند، محتاط هستند.به نوشته این روزنامه، ترامپ از اروپا می‌خواهد که به اوکراین نیرو اعزام کند اما اروپایی‌ها مقاومت می‌کنند.

56٪ از آلمانی‌ها با اعزام نیرو مخالف هستند. طبق گزارش وال استریت ژورنال، حمایت فرانسوی‌ها از این ایده منوط به توافق صلح بین روسیه و اوکراین است. تقریباً ۶۰ درصد از لهستانی‌ها اعزام نیرو به اوکراین را رد می‌کنند.

رئیس‌جمهور فرانسه امانوئل ماکرون و نخست‌وزیر انگلیس کر استارمر طی ماه‌های اخیر بارها درباره اعزام نیروهای اروپایی به اوکراین حرف زده‌اند.اظهارات سران فرانسه و انگلیس درباره اعزام نیرو به اوکراین در شرایطی مطرح شده که به دنبال دیدار روسای جمهور آمریکا و روسیه در آلاسکا و به دنبال آن، نشست سران اروپایی با ترامپ در کاخ سفید، مقامات واشنگتن بارها درباره احتمال پایان مداخله مستقیم آمریکا در جنگ اوکراین حرف زده‌اند.

وال استریت ژورنال با اشاره به مواضع ماکرون و استارمر درباره جنگ اوکراین نوشت: «رأی‌دهندگان (در کشورهای اروپایی) از خطرات مرزی و درگیری مستقیم با روسیه می‌ترسند.»در ادامه گزارش این روزنامه آمده است: «طرح اعزام هزاران سرباز اروپایی به اوکراین در صورت دستیابی به توافق صلح بین کی‌یف و مسکو با یک شکاک مهم روبرو شده است: مردم اروپا.»