«جمهوری اسلامی» خواستار حذف بودجه‌های بی فایده فرهنگی ومذهبی شد

۱۴۰۴/۰۶/۰۴ - ۰۸:۵۵:۲۲
کد خبر: ۳۵۴۷۹۰
«جمهوری اسلامی» خواستار حذف بودجه‌های بی فایده فرهنگی ومذهبی شد

روزنامه جمهوری اسلامی از دولت خواست با حذف بودجه‌های دستگاه‌های فرهنگی و مذهبی کم‌اثر و هدایت آن به معیشت مردم، فشار اقتصادی بر اقشار ضعیف و کارمندان را کاهش دهد و فاصله طبقاتی را کنترل کند.

 

به گزارش شرق، 

 این روزنامه نوشت: «انتظار عمومی از حکمرانی، به‌ویژه پس از همراهی مردم در جریان جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی، آسان‌سازی معیشت مردم است. در شرایطی که درآمد کارمندان و کارگران ثابت مانده و هزینه‌های زندگی روزبه‌روز افزایش می‌یابد، فشار بر اقشار ضعیف بسیار سنگین شده است.»

جمهوری اسلامی تاکید کرد که دولت می‌تواند با تصمیمی شجاعانه، خطاهای گذشته در مدیریت بودجه را جبران کند و بودجه‌های دستگاه‌های بی‌خاصیت فرهنگی و مذهبی را که پیشتر با هدایا و کمک‌های مردمی اداره می‌شدند، حذف کند. این منابع مالی می‌تواند برای کاهش فشار اقتصادی و ارتقای سطح زندگی مردم اختصاص یابد.

روزنامه اضافه کرد: «دولتمردان درباره دزدی برق توسط ماینرها یا قاچاق سوخت و بالا کشیدن بیت‌المال توسط مافیاها آه و ناله می‌کنند، اما برای کنترل این فسادها حق ندارند منتظر اجازه یا ترس از کسی باشند. بهترین فرصت برای همراهی با مردم و خنثی کردن برنامه‌های دشمن، استفاده از منابع بودجه‌ای برای حل مشکلات معیشتی است.»