بازیگر پس از باران: مستاجرم، درآمد ندارم و نمی‌گذارند کار کنم!

۱۴۰۴/۰۵/۱۵ - ۱۴:۵۴:۰۳
کد خبر: ۳۵۲۳۹۲
بازیگر پس از باران: مستاجرم، درآمد ندارم و نمی‌گذارند کار کنم!

بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون گفت: پس از ۶ دهه فعالیت هنری در وضعیت معیشتی دشواری به سر می‌برم و ششم گروی هشتم است.

بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون گفت:  پس از ۶ دهه فعالیت هنری در وضعیت معیشتی دشواری به سر می‌برم و ششم گروی هشتم است. 

با این وجود با چیز‌هایی که از بچگی در خانواده، مدرسه و اجتماع یاد گرفتم و تربیت شدم، سعی کردم چشمم دنبال مال دیگران نباشد، اخلاق‌مدار باشم و حرمت نگه دارم.

وی افزود: پس از چند دهه فعالیت در سینما، تئاتر و تلویزیون، مستاجر هستم. درآمد ندارم. در سینما هم نمی‌گذارند کار کنم! اما زندگی همچنان زیبایی‌های خود را دارد و زیستن با وجود تمام سختی‌ها ارزشش را دارد. این نگاه باعث می‌شود نه تنها زندگی را تحمل کنیم بلکه از آن لذت ببریم.

بازیگر سریال «هزاردستان» با انتقاد از شرایط کنونی سینمای ایران ادامه داد: امروز خوب که نگاه می‌کنم، می‌بینم بسیاری از کسانی که نه شایستگی هنری دارند، نه هنر دارند و نه درک و سواد هنری، ولی توفیق مالی بسیاری کسب کرده‌اند. شرایط زیست اجتماعی هنر و هنرمندان نباید اینگونه می‌بود که من و امثال من که عمرمان را پای هنر واقعی گذاشتیم و بر کیفیت و آفرینش صحیح متمرکز بودیم فارغ از پیشرفت و تمرکز بر مسائل مالی، اکنون این وضعیت ما باشد که همچنان در ۷۶ سالگی مستاجر هستم.