همه دستگاه‌ها موظفند رضايت زائران اربعين را تأمين كنند

۱۴۰۴/۰۵/۱۴ - ۰۲:۱۵:۰۴
کد خبر: ۳۵۲۰۹۹

وزير كشور از رفع بسياري از مشكلات اربعين سال گذشته و تلاش براي ارايه خدمات مطلوب‌تر به زائران در پايانه مرزي مهران خبر داد و گفت: همه دستگاه‌ها بايد با رصد لحظه‌اي وضعيت و ارايه خدمات بي‌وقفه در راستاي رفاه، رضايت و امنيت زائران وارد عمل شوند.

وزير كشور از رفع بسياري از مشكلات اربعين سال گذشته و تلاش براي ارايه خدمات مطلوب‌تر به زائران در پايانه مرزي مهران خبر داد و گفت: همه دستگاه‌ها بايد با رصد لحظه‌اي وضعيت و ارايه خدمات بي‌وقفه در راستاي رفاه، رضايت و امنيت زائران وارد عمل شوند.

اسكندر مومني روز دوشنبه ۱۳ مرداد در نشست ستاد ويژه اربعين استان ايلام كه با حضور جمعي از مسوولان كشوري و استاني در مهران برگزار شد، با اشاره به نقش كليدي مرز مهران در تردد زائران اربعين اظهار كرد: در ايام اربعين، بار سنگين ميزباني از ميليون‌ها زائر بر دوش شهرستان مهران است و ارائه خدمات عمومي به‌موقع و مديريت مناسب حمل‌ و نقل عمومي از مهم‌ترين وظايف همه دستگاه‌ها است. وي با اشاره به حجم بالاي تردد در اين مرز افزود: بر اساس گزارش‌هاي رسمي، جمعيت شهر مهران تنها ۳۳ هزار نفر است، اما در اوج ترددها تا ۲۰۰ هزار نفر ظرف ۲۴ ساعت و سالانه حدود 8 ميليون نفر از مرز مهران رفت‌ و آمد مي‌كنند و اين آمار چشمگير نشان‌دهنده مسووليت سنگين همه نيروها در تأمين امنيت، نظم و خدمات‌رساني مطلوب به زائران است. وزير كشور افزود: همان‌گونه كه ديده مي‌شود، برخي زائران براي نخستين‌بار از اين مرز عبور مي‌كنند و به همين دليل بايد خدمات راهنمايي و اطلاع‌رساني قوي و مستمري براي آنها تدارك ديد تا از وقوع هرگونه حادثه پيشگيري شود. مومني با اشاره به حساسيت روزهاي قبل و بعد از اربعين بيان كرد: در ايام بازگشت، اوج ترددها را شاهد هستيم و مساله روان‌سازي ترافيك بيش از هميشه اهميت پيدا مي‌كند. وي اضافه كرد: توقف يا كندي حركت زائران در اين روزهاي حساس مي‌تواند بر رضايت‌مندي و امنيت آنها تاثيرگذار باشد و همه دستگاه‌هايي كه مسوول تأمين اتوبوس و ناوگان حمل‌ و نقل عمومي هستند، بايد نسبت به انجام وظايف خود به‌ ويژه در پيك بازگشت تعهد كامل داشته باشند.

وزير كشور گفت: گرماي طاقت‌فرساي هوا در اين فصل نيز از چالش‌هاي مهم است و با توجه به آن بايد تدابيري براي اسكان موقت، استراحت‌گاه‌ها و تأمين آب آشاميدني و ساير خدمات رفاهي زائران انديشيده شود.
وي با اشاره به اهميت آسيب‌شناسي و انتقال تجارب سال‌هاي پيش افزود: تجربه خوب آسيب‌شناسي پس از هر اربعين موجب شده بسياري از نقاط ضعف سال‌هاي گذشته رفع شود. مومني يادآور شد: امسال نيز ستاد اربعين چه در سطح ملي و چه در استان و شهرستان موظف است تا همه نقاط قوت و ضعف را مستند كرده و براي سال آينده راهكارهاي اجرايي ارايه دهد تا مشكلات تكرار نشود.