قطار تهران کربلا در ایام اربعین فعال نخواهد بود
قائم مقام شرکت راه آهن گفت: در ایام اربعین، قطار کربلا به دلیل بالا بودن تقاضا این خدمات مختص زائرین عراقی است و تاکنون موفق به کسب موافقت برای چارتر قطار به سمت کربلا نشدهایم.
به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، میر حسن موسوی قائم مقام شرکت راه آهن در خصوص آخرین وضعیت ناوگان حمل و نقل ریلی در ایام اربعین اظهار داشت: قطارهای فوقالعادهای به مقصد خرمشهر، کرمانشاه و همدان از مبادی مشهد، تهران، ساری و گرگان، و همچنین زاهدان، کرمان و یزد پیشبینی شده است.
وی ادامه داد: امسال در مقایسه با سال گذشته، ظرفیت صندلیها ۱۹ درصد افزایش یافته است و بلیت ها از تیر ماه برای مسیر رفت و برگشت پیشفروش شده است.
او بیان کرد: در برخی از ایام پیک تقاضا، بلیت ها به سرعت به فروش رسیده و ظرفیت تکمیل شده است؛ بنابراین ا از مردم عزیز خواهشمندیم که با برنامهریزی مناسب، سفر به کربلا را از طریق قطارهای مسافری انجام دهند.
وی ادامه داد: لازم به ذکر است که در ایام اربعین، قطار کربلا فعال نیست. به دلیل بالا بودن تقاضا این خدمات مختص زائرین عراقی است و تا کنون موفق به کسب موافقت برای چارتر قطار به سمت کربلا نشدهایم.
