
نتانیاهو ترور شد اما زنده است
«طرح ترور نتانیاهو» ناکام ماند!
به گزارش تجارت نیوز، یک زن ۷۰ ساله ساکن مرکز اسرائیل توسط پلیس و با هماهنگی شینبت (Shin Bet)، سازمان اطلاعات و امنیت داخلی اسرائیل، بازداشت شد.
مطابق ادعا رادیو و تلویزیون دولتی اسرائیل (Israeli Broadcasting Corporation)، این زن مظنون به برنامهریزی برای اجرای یک حمله انفجاری علیه بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر اسرائیل، بوده است.
بنا بر اعلام پلیس اسرائیل، این زن به اتهام «تبانی برای ارتکاب یک اقدام تروریستی» تفهیم اتهام شده و «با افراد دیگری در چارچوب این نقشه در ارتباط بوده است.» همچنین او ظاهراً تلاش کرده تا سلاح و اطلاعاتی درباره تدابیر امنیتی نخستوزیر بهدست آورد.
به گفته پلیس، «زن دستگیر شده به عنوان بخشی از این طرح با دیگران در تماس بود.» او به «توطئه برای انجام یک اقدام تروریستی» متهم میشود ولی شینبت به بررسی پرونده او ادامه خواهد داد.