قیمت روز خودرو؛ شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴/ بازار خودرو به کما رفت

قیمت روز خودرو؛ شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴/ بازار خودرو به کما رفت

۱۴۰۴/۰۴/۲۸ - ۱۵:۳۰:۳۵
|
کد خبر: ۳۴۹۸۲۷

در گروه محصولات ایران خودرو؛ پژو ۲۰۷ دنده ای هیدرولیک به نرخ ۸۳۲ میلیون تومان به فروش می رسد و نسبت به آخر هفته گذشته یک میلیون تومان عقبگرد قیمت داشته است.

به گزارش گروه رسانه‌ای شرق، امروز ۲۸ تیر ۱۴۰۴ بازار خودرو های پر تیراژ در اولین روز هفته با کاهش جزئی قیمت ها مواجه شدند و روند نزولی را طی می کنند.در گروه محصولات ایران خودرو؛ پژو ۲۰۷ دنده ای هیدرولیک به نرخ ۸۳۲ میلیون تومان به فروش می رسد و نسبت به آخر هفته گذشته یک میلیون تومان عقبگرد قیمت داشته است.
پژو ۲۰۷ سقف شیشه ای دنده اتومات در معاملات امروز بازار تهران به نرخ یک میلیارد و ۱۸۲ میلیون تومان رسید و یک میلیون تومان افت قیمت را تجربه کرد.
خودروی تارا دنده ای در بازار امروز تهران به قیمت ۹۶۰ میلیون تومان رسید و یک میلیون تومان عقبگرد قیمت داشته است.
خودروی تارا اتومات در معاملات امروز بازار به قیمت یک میلیارد و ۱۷۶ میلیون تومان خرید و فروش می شود و با عقبگرد جزئی همراه شد.
خودروی دنا پلاس توربو اتوماتیک در بازار امروز تهران به نرخ یک میلیارد و ۲۱۷ میلیون تومان معامله می شود و با تغییر قیمتی مواجه نشده است.
در گروه خودروسازی سایپا؛ کوییک دنده ای در معاملات امروز به نرخ ۵۱۸ میلیون تومان رسید و با تغییر قیمتی همراه نشده است.
خودروی ساینا S در بازار امروز تهران به قیمت ۵۳۴ میلیون تومان خرید و فروش می شود و یک میلیون تومان عقبگرد قیمت داشته است.
شاهین GL در بازار امروز تهران به نرخ ۸۹۳ میلیون تومان معامله می شود و سه میلیون تومان کاهش قیمت داشته است.