برنامه ملي ايمني غذايي با مشاركت اصناف
با امضاي تفاهمنامهاي ميان اتاق اصناف ايران و معاونت بهداشت وزارت بهداشت، برنامه ملي خودكنترلي بهداشتي در واحدهاي صنفي خوراكي كليد خورد.
با امضاي تفاهمنامهاي ميان اتاق اصناف ايران و معاونت بهداشت وزارت بهداشت، برنامه ملي خودكنترلي بهداشتي در واحدهاي صنفي خوراكي كليد خورد. به گزارش پايگاه اطلاعرساني اتاق اصناف ايران، رييس اتاق اصناف ايران در نخستين رويداد ملي راهبرد سلامت در اصناف غذايي با اشاره به امضاي تفاهمنامه اتاق اصناف با معاونت بهداشت وزارت بهداشت گفت: اين تفاهمنامه در راستاي خود اظهاري و خود كنترلي بهداشتي واحدهاي صنفي و حل مشكلات اصناف در اين حوزه به امضاي دو طرف رسيد. وي ادامه داد: در حال حاضر 30 اتحاديه و 150 رسته شغلي در تهران در حوزه مواد غذايي فعاليت ميكنند كه با احتساب اين تعداد در ساير استانهاي كشور، بيش از يك و نيم ميليون واحد صنفي در سراسر كشور عرضهكننده انواع مواد غذايي، خوراكي و آشاميدني هستند. لذا بر اساس اين تفاهمنامه قرار است تمام فعالان حوزه غذايي اعم از توليدكننده و عرضهكننده طبق مفاد تفاهمنامه، اقدام به ارتقاء سطح كيفي محصولات خود كنند. در ادامه اين رويداد رييس انستيتو و دانشكده علوم تغذيه و صنايع غذايي با اشاره به اهميت برگزاري نخستين رويداد ملي راهبرد سلامت در اصناف غذايي و همكاري با اتاق اصناف ايران در جهت ارتقای سطح كيفي و سلامت غذايي كشور گفت: يكي از دغدغههاي مهم انستيتو همواره سلامت موادغذايي، خوراكي و آشاميدني عرضه شده در واحدهاي صنفي بوده است.