حدود ۱۵۰ نيروي انتظامي در جنگ شهيد شدند

۱۴۰۴/۰۴/۲۵ - ۰۰:۳۳:۴۳
|
کد خبر: ۳۴۹۳۶۰

وزير كشور با بيان اينكه در جنگ ۱۲ روزه، قريب به ۱۵۰ شهيد نيروي انتظامي تقديم كشور شد، گفت: مهم‌ترين عامل ناكامي دشمن، هوشياري، حضور مردم در صحنه و همبستگي ملي بود.

وزير كشور با بيان اينكه در جنگ ۱۲ روزه، قريب به ۱۵۰ شهيد نيروي انتظامي تقديم كشور شد، گفت: مهم‌ترين عامل ناكامي دشمن، هوشياري، حضور مردم در صحنه و همبستگي ملي بود. بايد همبستگي ملي را در طول سال تقويت كنيم. اسكندر مومني در جلسه علني با اشاره به تدابير مواخذه و اقدامات به عمل آمده حين و بعد از تجاوز رژيم صهيونيستي به كشور در قالب فعاليت كارگروه امنيت عمومي حول محور امنيت جامعه در ابعاد غذايي، بهداشتي و اجتماعي، با تسليت شهادت زنان، كودكان، دانشمندان هسته‌اي و فرماندهان عاليرتبه كشور و محكوميت حملات وحشيانه رژيم صهيونيستي و امريكا، گفت: وزارت كشور از لحظات آغازين اين تجاوز وحشيانه با برنامه‌ريزي، اقداماتي را انجام داد. وزير كشور توضيح داد: اين وزارتخانه امنيت را در ابعاد مختلف امنيت بررسي كرد كه امنيت عمومي يكي از ابعاد آن بود. در دو حوزه، مرزها، حمله معاندين، اشرار و گروه‌هاي شناخته شده مورد توجه قرار گرفت. بخشي از نگراني در ارتباط با سرمايه‌گذاري دشمن در خصوص ايجاد ناامني‌هاي داخلي بود. وي با اشاره به خدمات عمومي ارايه شده در طول جنگ،گفت: بخشي از امنيت ايجاد شده در خصوص مساله انرژي بود كه به‌رغم ناترازي‌ها، برنامه‌ريزي در مورد سوخت صورت پذيرفت. همچنين در خصوص تهيه ارزاق عمومي مردم برنامه‌ريزي كاملي انجام شد. وزير كشور ادامه داد: چند گروه را براي كنترل استان‌هاي شمالي اعزام كرديم. جلساتي با كميسيون امنيت در ارتباط با امنيت عمومي برگزار شد و پيش‌بيني‌هاي لازم براي برقراري امنيت داخلي شكل گرفت. وي با بيان اينكه برنامه‌ريزي براي امنيت زندان‌ها صورت گرفت، افزود: موضوع امنيت كوچه، خيابان و اماكن عمومي مورد توجه قرار گرفت. با مصوبه شوراي امنيت ملي كشور نيروهاي نظامي، انتظامي، سپاه و بسيج در تمام اماكن ورودي و خروجي كشور در حالت آماده‌باش مشغول خدمات رساني به مردم شدند، مصوبه كاملا توسط نيروهاي انتظامي و بسيج اجرا شد و مردم از امنيت موجود در دوران جنگ رضايت كامل را داشتند.

مومني اضافه كرد: حمله به مراكز پليس يكي ديگر از سرمايه‌گذاري‌هاي دشمنان كشور بود كه آخرين آماج‌ حملات دشمن، حمله به مقر پليس است؛ در اين جنگ تحميلي قريب به ۱۵۰ شهيد نيروي انتظامي تقديم كشور شد، بسياري از مراكز پليس در تهران و ساير استان‌هاي كشور مورد حمله دشمن قرار گرفتند، دليلش هم اين است كه دشمنان  روي امنيت داخلي حساب باز كرده بودند. وي افزود: در بخش امنيت عمومي زحماتي در خلال جنگ ۱۲ روزه صورت گرفت كه دستگاه‌هایی همچون نيروي انتظامي، سپاه و بسيج و همچنين وزارت اطلاعات در آن دخيل بودند. الحمدالله موضوع ناامني داخلي چه در حوزه مرزها و چه در بعد داخلي وجود نداشت و مردم همراهي لازمي را در تامين امنيت داشتند. وزير كشور با اشاره به استمرار خدمات عمومي در جنگ ۱۲روزه، گفت: در بعد كلان موضوع خدمات عمومي و تامين ارزاق در حوزه وزارت كشور نبود اما به دليل اينكه استانداران متولي اين موضوع در استان‌ها شدند، وزارت كشور مستقيما ورود كرد. به‌رغم اينكه دشمن برخي از مراكز ذخيره ارزاق در كشور و تهران را مورد هدف قرار داد اما با تمهيدات اتخاذ شده، نگراني در تامين سوخت و بنزين نداشتيم. در ابتداي روزهاي جنگ، تصميماتي در رابطه با بنزين گرفته شد كه منجر به كاهش و پس از آن افزايش استفاده از سوخت بنزين شد. مومني تاكيد كرد: در حوزه ارزاق عمومي تلاش شد تا كمبودي در اين بخش نداشته باشيم كمترين استفاده از ذخاير استراتژيك ارزاق شد. تا حد ممكن در موضوع سوخت و در استمرار خدمات عمومي، مديريت صورت گرفت. وي با تاكيد بر اينكه «بزرگ‌ترين موفقيت در پيشبرد اهداف مسوولان به دليل همبستگي مردم صورت گرفت» افزود: به‌رغم همه نگاه‌ها، مردم همبستگي خود را در جنگ ۱۲ روزه به خوبي نشان دادند و باعث شد تا دشمن به اهداف خود دست پيدا نكند. مومني با اشاره به مساله انتقال حجاج در خلال جنگ ۱۲ روزه بيان كرد: هماهنگي‌هاي لازم براي انتقال حجاج به كشور صورت گرفت و حجاج از كشورهاي ديگر به كشور وارد شدند. وي با اشاره به اقدامات وزارت كشور در رابطه با برگزاري مراسم اربعين، گفت: در اين مساله هم غفلت صورت نگرفت و ما در روزهاي گذشته با وزراي كشورهايي همچون عراق و پاكستان نيز نشست سه‌جانبه‌اي برگزار كرديم. مومني با اشاره به مباحث مربوط به اتباع خارجي و انتقال آنها از كشور گفت: ما همواره در اين زمينه تاكيد داشته‌ايم كه در حوزه اتباع خارجي هيچ‌گونه افراط و تفريطي نخواهيم داشت. ما كشور مهاجرستيزي نيستيم اما بايد اين ساماندهي در كشور به سرعت صورت بگيرد.