طرز تهیه حلوای کاراملی با طعم متفاوت

حلوای کاراملی یکی از انواع حلواهای خوشمزه و مجلسی است که دستور پخت متفاوتی دارد.
حلوا یکی از خوراکیهایی شیرین و سنتی ایران است و در نقاط مختلف دنیا به روشهای گوناگون پخته میشود. ایرانیان معمولاً حلوا را برای مراسم ختم و مناسبتهای مذهبی مثل عزاداریهای ماه محرم و شبهای قدر و سفره افطار تهیه میکنند. حلوا علاوهبر اینکه به صورت یک دسر شیرین سرو میشود، یک غذای کامل و مقوی نیز محسوب میشود. حلوای کاراملی نوعی حلوای بسیار خوشمزه و لذیذ است که بافت شلی دارد و از این جهت با سایر حلواها متفاوت است.
این حلوای خوشمزه با طعم کارامل و نسکافه روش پخت آسانی دارد که میتوانید به راحتی آن را در منزل برای پذیرایی در عزاداریهای ماه محرم آماده کنید. اگر دوست دارید این حلوای متفاوت و لذیذ را درست کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه حلوای کاراملی همراه باشید.
مواد لازم برای پخت حلوای کاراملی با طعم متفاوت
آرد گندم: نصف لیوان
روغن مایع: نصف لیوان
کره: ۶۰ گرم
نداف کرمانی
شکر: ۱ لیوان
شیر: سه پیمانه
گلاب: ۱ قاشق غذاخوری
نسکافه: ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده غلیظ: ۱ قاشق غذاخوری
پودر هل: ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه حلوای کاراملی با طعم متفاوت
63445296
برای درست کردن این حلوای خوشمزه ابتدا آرد سفید را داخل قابلمه بریزید و با حرارت متوسط تفت بدهید.
همین که بوی خامی آرد گرفته شود، کافی نیست و نباید آرد تغییر رنگ بدهد. حالا آرد را از روی حرارت بردارید و هل سابیده شده را اضافه کنید و هم بزنید و کنار بگذارید تا خنک شود.
در مرحله بعد شکر را داخل یک ماهی تابه گود و دیوارهدار بریزید و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار بدهید تا شکر کم کم شروع به آب شدن کند. اصلا نباید شکر را هم بزنید. اگر وسط شکر آب شد و کنارهها هنوز باقیمانده بود، کافی است ماهی تابه را روی حرارت دور بدهید تا شکر به صورت یکدست آب شود.
همین که شکر آب شد، روغن مایع و نصف کره را اضافه کنید و. هم بزنید تا مخلوط شود، سپس 1 پیمانه شیر را کم کم اضافه کنید و فوری هم بزنید تا مواد یکدست شود.
حرارت را خیلی کم کنید تا جوشهای ریز بزند. حالا باقی مانده شیر را به مخلوط آرد تفت داده و هل اضافه کنید و فوری هم بزنید تا مواد گلوله نشود و این ترکیب را با الک به مواد روی گاز اضافه کنید و فوری هم بزنید تا مواد حلوا یکدست شود. حدود 5 دقیقه مواد را هم بزنید، سپس باقیمانده کره، گلاب، زعفران دم کرده و پودر نسکافه را که با یک چهارم لیوان آب جوش مخلوط کردهاید، به مواد حلوا اضافه کنید و یکی دو دقیقه هم بزنید.
در این مرحله حلوای کاراملی خوشمزه ما آماده سرو است. اجاق گاز را خاموش کنید و حلوا را داخل ظرف مخصوص سرو یا ظرفهای تک نفره بریزید.
برای تزیین میتوانید از پودر پسته و گردو استفاده کنید. توجه داشته باشید که این حلوا ذاتا شل است و باید آن را با قاشق سرو کنید، نوش جان.
