ماجرای عجیب و خبرساز زن مسافرکش که طلاهای مسافرانش را سرقت می کرد

سرکلانتر دهم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری زنی خبر داد که طلاهای مسافر خود را با تهدید چاقو به سرقت برده بود.
سرهنگ سید امین موسویپور، سرکلانتر دهم پلیس پیشگیری پایتخت با بیان اینکه یک زن مسافرکش با تهدید چاقو طلاهای مسافر خود را به سرقت برد، عنوان کرد: مدتی پیش زنی به پلیس مراجعه کرد و مدعی شد سوار یک خودروی مسافرکش شده که راننده آن یک زن بوده و راننده مسافر را تهدید کرده و بعد طلاهایش را به سرقت برده است.
به گزارش آوش؛ وی با بیان اینکه پیرو این شکایت، بررسیهای پلیسی آغاز شد و همکارانم توانستند پس از دریافت حکم قضایی به مخفیگاه این زن مراجعه و وی را دستگیر کنند، اظهار کرد: در مخفیگاه این زن، طلاهای مسروقه کشف و توقیف شد.
سرکلانتر دهم پلیس پیشگیری پایتخت اعلام کرد: متهمه در اعترافات خود اظهار کرده پس از اینکه مسافر سوار خودرو شد، طلا و جواهرات او توجهم را جلب کرد، از این رو در مسیر در مکانی خلوت با تهدید سلاح سرد اقدام به سرقت طلا و جواهرات او کردم.
سرهنگ موسویپور افزود: با بررسیهای بیشتر مشخص شد که متهمه دارای سوابق کیفری و سرقت است.
سرکلانتر دهم پلیس پیشگیری پایتخت توصیه کرد: شهروندان از سوار شدن در خودروهای شخصی جهت انجام سفرهای خود خودداری کنند و سفرهایشان را با استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی و تاکسیهای معتبر اینترنتی انجام دهند و همچنین از حمل طلا و جواهرات و در معرض دید دیگران قرار دادن آن ها خودداری کنند.
