بازار مسكن پايتخت همچنان در ركود
نایب رييس اول اتحاديه مشاوران املاك تهران با بيان اينكه بازار مسكن پايتخت همچنان در ركود نسبي به سر ميبرد، گفت: تعداد فايلهاي خريد و فروش در مقايسه با سال گذشته كمتر شده است.
نایب رييس اول اتحاديه مشاوران املاك تهران با بيان اينكه بازار مسكن پايتخت همچنان در ركود نسبي به سر ميبرد، گفت: تعداد فايلهاي خريد و فروش در مقايسه با سال گذشته كمتر شده است. داود بيگينژاد در گفتوگو با ايرنا درباره وضعيت بازار معامله و اجاره مسكن پايتخت در نخستين ماه تابستان اظهاركرد: اين روزها همچون روزهاي پيش از جنگ تحميلي ۱۲ روزه رژيم صهيونيستي عليه كشورمان، بازار خريد و فروش مسكن رونق چنداني ندارد.
او افزود: تعداد فايلهاي خريد و فروش در بنگاههاي معاملات ملكي در خرداد ماه نسبت به مدت مشابه سال گذشته بسيار كمتر شده است كه اين مساله عمق ركود در اين بازار را نشان ميدهد.
اين مقام صنفي يادآور شد: اين شرايط حتي در ايام پيش از جنگ نيز حاكم بود و شرايط خوبي نداشتيم و تعداد قراردادهايي كه مشاوران املاك در سطح شهر به اين اتحاديه اعلام ميكردند، متناسب با انتظارات در زمان از سال نبود. نائب رييس اول اتحاديه مشاوران املاك تهران افزود: خرداد ماه امسال قيمتها در هم سنجي با پارسال رشد داشته است اما واحدهايي كه به بازار عرضه ميشود، نسبت به پارسال كمتر بوده و سبب شده تا بازار اجاره رونق چنداني نداشته باشد. بيگينژاد درباره اينكه آيا خروج اتباع غيرمجاز تاثيري بر بازار مسكن داشته است، گفت: از آنجا كه اين قشر اغلب در خانههاي كلنگي و با كيفيت پايين ساكن ميشدند، با خروج آنها از كشور، اين خانهها هم قيمت سال گذشته يا حتي كمتر از آن در بنگاههاي معاملات ملكي فايل شدهاند كه البته اين موضوع به برخي از مناطق خاص پايتخت اختصاص دارد و فراگير نيست. او اظهار كرد: در روزهاي جنگي كه پشت سر گذاشتيم، شاهد كمترين تماس با مشاوران املاك و گلايه از عدم پرداخت به موقع اجارهبها بوديم، همچنين صاحبخانهها مستاجران را براي پرداخت اجاره تحت فشار نميگذاشتند و براي تمديد قراردادها نيز شاهد حداكثر همكاري يا به تعويق انداختن قراردادها بوديم.