عارف: در طول جنگ ۱۲ روزه يك روز سازندگي تعطيل نشد

۱۴۰۴/۰۴/۱۸ - ۰۱:۰۰:۰۱
|
کد خبر: ۳۴۸۳۶۲

معاون اول رييس‌جمهور با قدرداني از تلاش‌ها و زحمات قرارگاه سازندگي خاتم‌الانبياء (ص) تاكيد كرد: راهبرد ذاتي قرارگاه خاتم الانبياء (ص) ورود به پروژه‌هايي است كه بخش‌هاي ديگر ورود نمي‌كنند.

معاون اول رييس‌جمهور با قدرداني از تلاش‌ها و زحمات قرارگاه سازندگي خاتم‌الانبياء (ص) تاكيد كرد: راهبرد ذاتي قرارگاه خاتم الانبياء (ص) ورود به پروژه‌هايي است كه بخش‌هاي ديگر ورود نمي‌كنند. به گزارش ايسنا، محمدرضا عارف در بازديد از قرارگاه سازندگي خاتم‌الانبياء‌ (ص) و نشستي با فرماندهي و معاونت‌هاي اين قرارگاه افزود: از همان سال‌هاي اوليه آشنايي با قرارگاه به خوبي در خاطر داريم كه در پروژه‌هايي كه دچار تاخير شده بود و بخش‌هاي مختلف با هيچ قيمتي حاضر به ورود نبودند اما قرارگاه سازندگي خاتم الانبياء(ص) به ميدان آمد. معاون اول رييس‌جمهور با تاكيد بر اينكه از قرارگاه خاتم‌الانبياء (ص) انتظار داريم همان راهبرد ذاتي خود مبني بر ورود به هر پروژه‌اي كه هر بخشي وارد نمي‌شود يا نياز به ميدان آمدن قرارگاه وجود دارد را ادامه دهد، گفت: قرارگاه سازندگي بايد در بخش‌هاي مهم و اولويت‌دار كشور ورود كند و در كنار آن يك فرماندهي واحد و منسجم براي سازندگي در كشور داشته باشيم.

وي با تاكيد بر ضرورت ورود قرارگاه سازندگي خاتم‌الانبياء (ص) در بخش‌هاي نرم افزاري و حوزه‌هاي مرتبط با فناوري اطلاعات تصريح كرد: با وجود نيروهاي جوان و با پتانسيل در قرارگاه و همچنين بخش دانشگاهي كشور ضرورت دارد در زمينه فناوري‌هاي نوين به فضاي امني در كشور برسيم. عارف با اشاره به اينكه بهره‌گيري از ظرفيت‌هاي بخش خصوصي يكي از مزيت‌هاي مهم قرارگاه سازندگي خاتم الانبياء (ص) است، بيان كرد: بخش خصوصي به اين نتيجه رسيده كه مي‌تواند از طريق قرارگاه بهتر در پروژه‌هاي عمراني و زيرساختي وارد شود و اين قرارگاه نيز با اشراف كامل در بخش خصوصي توانسته است راهبرد نظام در بهره‌گيري از بخش غيردولتي را به خوبي دنبال كند. وي با اشاره به همكاري‌هاي خوب قرارگاه خاتم‌الانبياء (ص) با دولت‌هاي مختلف، يادآور شد: هيچگاه از قرارگاه جواب منفي نشنيديم و با وجود تمامي مشكلات و عدم تخصيص‌ها همواره در طرح‌هاي عمراني و زيرساختي كشور خوش درخشيده است. معاون اول رييس‌جمهور در بخش ديگري از سخنان خود با تبريك و تسليت شهادت سرداران بي‌نظير اسلام و ايران در جنگ تحميلي ۱۲ روزه گفت: با سردار سلامي از زماني كه قائم مقام دانشگاه امام حسين (ع) بود همكاري داشتم و همچنين در جلسات مجمع تشخيص مصلحت نظام هم در كنار سردار باقري حضور داشتم كه همگان از شخصيت والا و ظرفيت منحصر به فرد ايشان آگاهي دارند و با توجه به شناخت از آنان، در اين جنگ اين عزيزان و نيروهاي باظرفيت و نگاه عميق و راهبردي را از دست داديم.  وي همچنين با اشاره به ويژگي‌هاي شخصيتي سردار حاجي زاده، خاطرنشان كرد: سردار حاجي‌زاده نيز به هر استادي و به همه دانشگاهياني كه مي‌توانستند مشكلي را در كشور حل كنند يا در خدمت كشور باشند، بدون آنكه گرايش فكري آنها را مدنظر قرار دهد، احترام مي‌گذاشت و در بهره‌گيري از ظرفيت‌هاي آنان نگاهي تخصصي داشت. وي همچنين با تبريك به نظام جمهوري اسلامي ايران كه در يك تجاوز خائنانه و خشن كه با پرچمداري رژيم صهيونيستي پيروز شد تاكيد كرد: باور داريم در جبهه ميدان پيروز شديم و ظرفيت كشور به‌گونه‌اي است كه ظرف ۱۲ ساعت پس از شهادت سرداران كشور براي حساس‌ترين و مهم‌ترين سمت‌هاي دفاعي و نظامي جايگزين انتخاب مي‌شود و همه استقبال مي‌كنند كه اين هيچ چيزي جز معجزه نيست. عارف با اشاره به موفقيت و پيروزي كشور در جبهه اقتصادي و سازندگي در جنگ ۱۲ روزه ادامه داد: در طول جنگ ۱۲ روزه يك روز سازندگي هم تعطيل نشد در بخش توليد نيز همينگونه بود و كارخانه‌ها بصورت داوطلبانه شيفت شبانه‌روزي داشتند و پيروزي در جبهه اجتماعي دليل موفقيت در ساير جبهه‌ها بود. معاون اول رييس‌جمهور گفت: دشمنان به اين گمان جنگ را آغاز كردند كه پس از شهادت سرداران و پيروزي در ميدان در روزهاي پس از آغاز با تظاهرات مردمي پرونده بسته شود و در مذاكره با امريكا جمهوري اسلامي ايران همه خواسته‌هاي آنان را بپذيرد كه مردم ناباورانه به ميدان آمدند و حتي منتقدين و معترضين نيز صداي واحد ايران را سردادند كه پيروزي در جبهه اجتماعي به ساير جبهه‌ها كمك كرد.