تابآوري در برابر جهش ۵۰ درصدي مصرف بنزين در جنگ ۱۲ روزه
سخنگوي صنف جايگاهداران سوخت كشور از افزايش بيش از ۵۰ درصدي ميانگين شدت مصرف بنزين در جنگ ۱۲ روزه خبر داد و گفت: اين تابآوري در توزيع سوخت موضوعي بسيار سخت و پرچالش است، اما عرضه سوخت هيچگاه متوقف نشد و شبكه عرضه در اين شرايط بحراني پايدار بود.
سخنگوي صنف جايگاهداران سوخت كشور از افزايش بيش از ۵۰ درصدي ميانگين شدت مصرف بنزين در جنگ ۱۲ روزه خبر داد و گفت: اين تابآوري در توزيع سوخت موضوعي بسيار سخت و پرچالش است، اما عرضه سوخت هيچگاه متوقف نشد و شبكه عرضه در اين شرايط بحراني پايدار بود.
به گزارش ايلنا، رضا نواز با بيان اينكه افزايش حجم ذخاير سوخت و ماندگاري در مخازن اولويت اصلي براي مديريت بحران در مواقع حساس مانند جنگ ۱۲ روزه ايران و اسراييل است، اظهار كرد: با آغاز حمله رژيم صهيوني به كشور، بلافاصله كميتههاي مديريت بحران در همه استانهاي كشور تشكيل شد و رعايت اقدامهاي لازم براي پيشگيري؛ پيش از بحران، هنگام بحران و پس از بحران با مديريت وزارت نفت و حمايت دستگاههاي مختلف در دستور كار قرار گرفت.
وي با اشاره به اينكه تمام تلاش ما در اين جنگ ۱۲ روزه، ماندگاري و پايداري سوخت در همه مخازن جايگاههاي عرضه سوخت و اطمينان به مردم در عرضه سوخت پايدار و بيوقفه بود، افزود: در برخي نقاط كشور بهدليل ترافيك، ارسال فرآورده با تأخير همراه بود، اما عرضه سوخت هيچگاه متوقف نشد و شبكه عرضه در اين شرايط بحراني پايدار بود.
سخنگوي صنف جايگاهداران سوخت كشور با اعلام اينكه بيشترين حجم مراجعات به جايگاههاي عرضه سوخت در استان تهران بوده است، تصريح كرد: بخش عمده اين مراجعات بهدليل نگراني مردم از توقف عرضه سوخت بود، بهگونهاي كه حدود ۳۰ درصد مراجعان به جايگاه سوخت با دريافت كمتر از ۸ ليتر بنزين، باك خودروهايشان پر ميشد. نواز با اشاره به اينكه در برخي روزها با وجود جنگ، جايگاههاي بنزين در استان تهران و ساير نقاط كشور خلوت بودند و مراجعان بدون تشكيل هيچگونه صفي سوخت دريافت ميكردند، بيان كرد: در شرايط بحراني، راهبرد اصلي ما ماندگاري حجم ذخاير جايگاههاي سوخت و سوخترساني به همه مراجعهكنندگان در اقصينقاط كشور است و در اين مدت بهدليل افزايش رشد مصرف شاهد محدوديتهايي در سقف برداشت از كارت سوخت بوديم كه اين محدوديتها در استانها و شهرها و روزهاي مختلف متفاوت بوده است.
وي با تأكيد بر اينكه هماكنون شاهد تأمين و توزيع پايدار سوخت در كشور هستيم، گفت: با توجه به تجربه به دستآمده در اين ۱۲ روز، نقاطي كه بيشترين افزايش تقاضا در كشور را دارند شناسايي شدهاند و تدابير لازم براي ارسال هرچه سريعتر سوخت به اين مناطق و حفظ بيش از ۹۰ درصد سطح مخازن جايگاههاي سوخت براي شرايط بحراني انديشيده شده است تا در زمان وقوع بحران، مانند گذشته بتوانيم با موفقيت از اين دوران عبور كنيم.
سخنگوي صنف جايگاهداران سوخت كشور در پايان يادآور شد: ميانگين شدت مصرف بنزين در اين ايام بيش از ۵۰ درصد افزايش داشت، بهگونهاي كه تنها در استان تهران مصرف سوخت به بيش از سه برابر مصرف كل كشور تركيه رسيد كه اين تابآوري در توزيع سوخت كاري بسيار سخت و پرچالش است كه با تلاش و مجاهدت تمام كاركنان در عرصه سوخترساني محقق شد.