این خوراکی‌ها در خرداد ماه گران شدند

۱۴۰۴/۰۴/۱۰ - ۱۴:۴۰:۳۶
کد خبر: ۳۴۷۵۶۲
این خوراکی‌ها در خرداد ماه گران شدند

در گروه میوه و خشکبار بیشترین افزایش قیمت در خرداد نسبت به ماه قبل مربوط به "لیمو ترش" با ۴۶.۴ درصد، "سیب" با ۱۴.۲ درصد و "خربزه" با ۸.۹ درصد می­‌باشد.

به گزارش تسنیم، در خرداد ماه تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالا‌های خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است:

نان و غلات:
در این گروه، اقلام "برنج ایرانی" با ۱۱.۱ درصد، "ماکارونی" با ۵.۴ درصد و "رشته آش" با ۴.۴ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آنها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "مرغ ماشینی" با ۱۰.۹ درصد می­باشد. هم­چنین بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به"ماهی قزل آلا" با ۰.۵- درصد می­باشد.

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "تخم مرغ" با ۲۷.۲ درصد، "ماست پاستوریزه" با ۸.۷ درصد، "شیر پاستوریزه" با ۶.۳ درصد و "پنیر پاستوریزه" با ۵.۶ درصد می­باشد.

میوه و خشکبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "لیمو ترش" با ۴۶.۴ درصد، "سیب" با ۱۴.۲ درصد و "خربزه" با ۸.۹ درصد می‌­باشد.

سبزیجات و حبوبات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به"هویج فرنگی" با ۲۱.۳ درصد، "لوبیا چیتی" با ۸.۴ درصد و "لوبیا قرمز" با ۶.۶ درصد می­باشد. هم­چنین بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "سیب زمینی" با ۱۲.۸- درصد، "کدو سبز" با ۱۱.۳- درصد، "خیار" با ۱۰.۳- درصد، "بادمجان" با ۸.۱- درصد و "فلفل دلمه­ای" با ۴.۵- درصد می‌­باشد.

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "نوشابه گازدار" با ۷.۷ درصد، "چای خارجی بسته­ای" با ۷.۶ درصد و "قند" با ۷.۳ درصد می‌­باشد.