سازمان غذا و دارو براي حفظ سلامت در توزيع نذري‌های ايام محرم توصيه‌ كرد

۱۴۰۴/۰۴/۰۹ - ۰۲:۱۷:۵۵
|
کد خبر: ۳۴۷۳۲۲

خيرالهي، معاون اداره كل آزمايشگاه مرجع كنترل سازمان غذا و دارو، با اشاره به اهميت سلامت مواد غذايي در مراسم عزاداري ايام محرم، بر رعايت اصول بهداشتي در فرآيند تهيه و توزيع نذري‌ها تأكيد كرد.

خيرالهي، معاون اداره كل آزمايشگاه مرجع كنترل سازمان غذا و دارو، با اشاره به اهميت سلامت مواد غذايي در مراسم عزاداري ايام محرم، بر رعايت اصول بهداشتي در فرآيند تهيه و توزيع نذري‌ها تأكيد كرد. دكتر كلثوم خيرالهي با بيان اينكه حضور پررنگ و مسوولانه هيات‌هاي مذهبي در ارتقاي سلامت عمومي همواره قابل تقدير است، گفت: استفاده از فرآورده‌هاي غذايي داراي نشان سيب سلامت، يكي از ساده‌ترين راه‌ها براي اطمينان از ايمني غذا در ايام عزاداري است. نمك يددار بسته‌بندي، روغن‌هاي خوراكي كم‌ترانس و نوشيدني‌هاي داراي مجوز رسمي سازمان غذا و دارو، از جمله اقلامي هستند كه توصيه مي‌شود براي تهيه نذورات مورد استفاده قرار گيرند. وي افزود: در توزيع آب، شربت و ساير نوشيدني‌ها، استفاده از محصولات بسته‌بندي‌شده داراي نشان سيب سلامت، نقش مهمي در كاهش آلودگي‌هاي احتمالي دارد. همچنين ظروف يك‌بار مصرف بايد از نوع مجاز و داراي تأييديه سازمان غذا و دارو باشند تا از بروز مشكلات بهداشتي جلوگيري شود. معاون اداره كل ازمايشگاه مرجع كنترل سازمان غذا و دارو با تأكيد بر اينكه نذري امام حسين (ع) بايد با نهايت دقت و رعايت اصول ايمني آماده شود، گفت: استفاده از مواد غذايي غيرمجاز، فله‌اي و فاقد اصالت سلامت، ممكن است سلامت مصرف‌كنندگان را در معرض خطر قرار دهد. بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، حفظ شأن عزاداري و خدمت به مردم، در گرو رعايت نكات ساده اما مهم بهداشتي است. مشاركت هيات‌هاي مذهبي در ارتقاي اين فرهنگ، تضميني براي سلامت مردم و احترام به آيين‌هاي ديني خواهد بود.