معاون اول رييس‌جمهور:

نمي‌توان با ايران و ايراني درگير شد

۱۴۰۴/۰۴/۰۴ - ۰۱:۱۰:۱۰
|
کد خبر: ۳۴۶۸۰۵

معاون اول رييس‌جمهور با تاكيد بر ضرورت اصلاحات و افزايش امنيت سايبري سامانه‌ها، ارايه خدمات و اقدامات لازم در وزارت راه و شهرسازي را مناسب ارزيابي كرد و خواستار تدوين طرحي جامع براي بازسازي مناطق آسيب‌ديده  از حملات رژيم صهيونيستي شد.

معاون اول رييس‌جمهور با تاكيد بر ضرورت اصلاحات و افزايش امنيت سايبري سامانه‌ها، ارايه خدمات و اقدامات لازم در وزارت راه و شهرسازي را مناسب ارزيابي كرد و خواستار تدوين طرحي جامع براي بازسازي مناطق آسيب‌ديده  از حملات رژيم صهيونيستي شد.

محمدرضا عارف، معاون اول رييس‌جمهور دیروز -  سه‌شنبه سوم تيرماه - در جمع مديران ارشد وزارت راه و شهرسازي گفت: با مديريت وزير راه و شهرسازي و معاونان و مديران اين وزارتخانه،  ارائه خدمات و اقدامات لازم در وزارت راه و شهرسازي مناسب بوده  است.
معاون اول رييس‌جمهور با تبريك پيروزي شب گذشته پس از عمليات موفق « بشارت فتح » گفت: اين عمليات همانطور كه از نامش پيداست پيروزي را بشارت داد و دشمن اعلام شكست كرد. با اين پيروزي توانستيم شاخ امريكا و غرب را در منطقه بشكنيم و دشمنان متوجه توانايي ايران و ايراني شد. اينها در حالي است كه ما تمامي توانايي‌هاي خود را نشان  نداديم.
عارف عامل اصلي اين پيروزي را مردم دانست و افزود: دشمنان متوجه شدند كه نمي‌توانند با ايران و ايراني درگير شوند. آنها انتظار داشتند بعد از چند روز پيروز شده و مردم با آنان همراهي كنند، اما اين ملت با وجود همه مشكلات، وحدت و انسجام خود را نشان دادند كه ما قدردان اين مردم هستيم و بايد اين مسير و روند ر ا   ادامه  دهيم.
معاون اول رييس‌جمهور اين پيروزي را به مقام معظم رهبري و مردم كشورمان تبريك گفت و افزود: دشمنان بايد بدانند كه هيچگاه نبايد براي ما شرط بگذارند و نبايد با دم شير  بازي كنند.
وي تاكيد كرد: ۱۲ روز گذشته درس بزرگي براي ما بود و دستگاه‌ها و نهادهاي مختلف خدمات خود را بهتر از گذشته ارائه دادند؛ البته ما از قبل در تمامي موضوعات برنامه‌ريزي كرديم و آمادگي لازم را داشتيم.
وي يكي از وزارتخانه‌هايي را كه نقش كليدي در ارائه خدمات مناسب به مردم داشت را وزارت راه و شهرسازي عنوان كرد و گفت: وزارت راه و شهرسازي و حوزه حمل و نقل با تدبير وزير راه و شهرسازي و همراهي مردم و رانندگان و صنوف كه جا دارد از آنان قدرداني شود بهترين خدمات را ارائه كردند.
عارف با اشاره به اهميت بازسازي مناطق آسيب‌ديده گفت: وزارت راه و شهرسازي وظيفه دارد تا طرح بازسازي را به‌صورت جامع تدوين كرده و اقدامات دولت و مردم در آن مشخص شود. وي با اشاره به آثار مهم و اهميت ترخيص كالا  از بنادر گفت: بايد جمع‌بندي و آسيب‌شناسي از مشكلات در بخش‌هاي مختلف انجام شود. معاون اول رييس درخصوص بازگشت حجاج نيز گفت: بايد هرچه سريع‌تر برنامه‌ريزي لازم براي بازگشت حجاج به خانه‌هايشان  انجام  شود. وي با اشاره به اهميت اعزام زائران اربعين گفت: بايد همه امكانات موردنياز و مشكلات مشخص و ساماندهي و اقدامات  لازم  انجام  شود. 
عارف با اشاره به اهميت امنيت سايبري در دستگاه‌هاي اجرايي گفت: دشمن همواره در كمين است و دستگاه‌هاي اجرايي ما بايد در بخش افزايش امنيت سايبري سامانه‌ها و شبكه‌هاي خود  اصلاحات لازم را  انجام  دهند.
همچنين معاون اول رييس‌جمهور در اين بازديد سرزده با اشاره به همياري و همكاري مردم در روزهاي تجاوز رژيم صهيونيستي به كشور و همچنين قدرداني و عرض خدا قوت به همه دولتمردان و زحمتكشان در دستگاه‌هاي دولتي براي تامين نيازها و كالاهاي اساسي از جمله تامين انرژي و سوخت مورد نياز مردم در دو هفته گذشته تاكيد كرد: راهبرد دولت در دو هفته گذشته حفظ آرامش كامل در جامعه بود و در عين حال خود را را براي پيش بيني همه شرايط در آينده به‌طور كامل آماده كرده بوديم.
محمدرضا عارف صبح روز (سه‌شنبه) در بازديد سرزده از استانداري تهران و در نشستي با استاندار و معاونين و مديران استانداري تهران با تاكيد بر اينكه با همكاري قوه قضاييه و مقننه و به ويژه مردم، عملكرد خوب و قابل قبولي در خدمت رساني به مردم و رفع نيازهاي اساسي كشور در اين مقطع خاص داشتيم، تصريح كرد: دولت برنامه‌هاي كوتاه و دراز مدت براي خدمت رساني، پيگيري امور و جبران خسارات وارده به مردم دارد. معاون اول رييس‌جمهور با بيان اينكه نبايد تجربه خوب ارتباط دولت و نظام با مردم در دو هفته گذشته پس از اين حوادث فراموش شود و تلاش كنيم كه ارتباط با مردم شريف و نجيب كشورمان افزايش يابد، ادامه داد: بايد مردم را در جريان مسائل و مشكلات كشور قرار دهيم كه تجربه دو هفته گذشته به خوبي نشان داد كه مردم به ويژه در شرايط سخت با دولت و نظام همراهي مي‌كنند.
وي با تاكيد بر ضرورت حل مشكلات معيشتي مردم خاطرنشان كرد: راهبرد اصلي دولت اين است كه تصميم‌گيري و تصميم‌سازي‌ها همراه با پيوست معيشتي براي مردم باشد تا آسيبي به آنان به ويژه اقشار آسيب پذير وارد نشود. معاون اول رييس‌جمهور اهميت توجه به اقدامات فرهنگي و اجتماعي به ويژه پس از حوادث دو هفته گذشته را خاطرنشان ساخت گفت: اتفاقات پس از تجاوز رژيم صهيونيستي به كشورمان نشان داد كه نبايد اقدامات دولت تنها به تصميم‌گيري‌هاي اقتصادي محدود و متمركز شود بلكه بايد اقدامات فرهنگي و اجتماعي را بيش از گذشته دنبال كنيم. عارف همچنين با قدرداني از نيروهاي مسلح در دفاع غيورمندانه و باعزت از كشور در برابر متجاوزين تصريح كرد: به لطف الهي و پس از حمله دليرمردان نيروهاي مسلح به پايگاه امريكايي در منطقه، رييس‌جمهور امريكا و از همه مهم‌تر رژيم مجعول صهيونيستي به عنوان نطفه نامشروع و غير انساني كه در منطقه كاشته‌اند، شكست خود را در كمتر از ۲۴ ساعت از حمله موشكي جمهوري اسلامي ايران به پايگاه خود در منطقه را پذيرفتند  و شاخ  رژيم كودك كش و  ا شغالگر  در منطقه  شكسته شد.
معاون اول رييس‌جمهور با اشاره به جنايات رژيم صهيونيستي در غزه و لبنان تصريح كرد: با عنايات پروردگار متعال، اين رژيم كودك كش و تروريستي به مكافات عمل خود تنها در كمتر از يك سال و نيم مواجه شد و طبق گفته مقامات صهيوني درصد قابل توجه‌اي از تل آويو با خاك يكسان شده است كه مطمئناً آمار خرابي‌ها و ويران‌هاي شهرهاي رژيم اشغالگر بيش از رقم اعلامي مقامات آنها است.  عارف با تاكيد بر اينكه دفاع كشور و نيروهاي مسلح در برابر متجاوزان در دو هفته گذشته همان عزت ملي است كه بنيانگذار كبير انقلاب اسلامي همواره به دنبال آن بودند، افزود: كار دشمن هنوز تمام نشده بلكه ترفندهاي آنها عوض شده است و امروز مهم‌ترين اقدام ارزيابي و آسيب‌شناسي از اتفاقات دو هفته گذشته است.
معاون اول رييس‌جمهور در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به تجربه جديد واگذاري اختيارات به استانداران پس از حمله رژيم صهيونيستي به خاك كشورمان گفت: البته سابقه اين اقدام به دولت هشتم باز مي‌گردد كه بايد استانداران اختيارات لازم را براي اداره امور استاني داشته باشند و اين راهبرد را در دو هفته گذشته انجام داديم كه پاسخ خوبي نيز از اين راهبرد و تصميم خوب دولت گرفتيم و در واگذاري اختيارات به استانداران امور كشور و استان‌ها به خوبي جلو رفت كه بايد اين تجربه موفق در امور نظارتي و  ساير امور  مهم در تشكيلات  استاني تسري  يابد.
عارف همچنين از استاندار تهران و مديران استاني به دليل تلاش شبانه روزي آنها در خدمت‌رساني به مردم قدرداني كرد.