نظارت بر قيمت گوشت قرمز در شرايط بحراني
معاون برنامهريزي و امور اقتصادي وزارت جهاد كشاورزي ضمن اشاره به تداوم واردات گوشت تنظيم بازار، گفت: «نظارت بر قيمت گوشت قرمز و برخورد با متخلفان در دستور كار قرار دارد.»
معاون برنامهريزي و امور اقتصادي وزارت جهاد كشاورزي ضمن اشاره به تداوم واردات گوشت تنظيم بازار، گفت: «نظارت بر قيمت گوشت قرمز و برخورد با متخلفان در دستور كار قرار دارد.» اكبر فتحي، معاون برنامهريزي و امور اقتصادي وزارت جهاد كشاورزي در مورد نظارت بر قيمت گوشت قرمز در شرايط جنگ ميان ايران و رژيم صهيونيستي، گفت: عمده گوشت قرمز مورد نياز كشور از توليد داخل تامين ميشود. به گزارش ايلنا، معاون برنامهريزي و امور اقتصادي وزارت جهاد كشاورزي گفت: حدود ۹۰۰ هزار تن گوشت قرمز در سال از طريق توليد داخل تامين ميشود. فتحي افزود: تنها ۷ درصد گوشت قرمز مورد نياز كشور در قالب گوشت گرم در راستاي تعديل قيمت در بازار وارد ميشود. معاون برنامهريزي و امور اقتصادي وزارت جهاد كشاورزي گفت: ما توان توليد گوشت قرمز مورد نياز كشور را داريم. فتحي تاكيد كرد: براي تامين گوشت مورد نياز مردم خودكفاييم و نيازي به واردات نداريم. معاون برنامهريزي و امور اقتصادي وزارت جهاد كشاورزي با اشاره به تداوم واردات گوشت قرمز گرم به كشور، گفت: ازآنجا كه ارز ترجيحي به گوشت قرمز تخصيص مييابد، قيمت آن نسبت به گوشت داخلي ارزانتر است تا اقشار كمدرآمد جامعه بتوانند از آن استفاده كنند. فتحي با اشاره به نحوه قيمتگذاري گوشت قرمز در سطح كشور، گفت: در سطح استان تهران كارگروه تنظيم بازار وجود دارد. همچنين، هر استان نسبت به شرايط خود قيمتگذاري گوشت قرمز را انجام ميدهد و به اتحاديه قصابان اعلام ميكند تا بر اساس آن عمل شود. معاون برنامهريزي و امور اقتصادي وزارت جهاد كشاورزي گفت: قيمتهاي گوشت در قصابيها و مراكز فروش گوشت قرمز در ديد عموم قرار ميگيرد. به عبارت ديگر، گوشت قرمز توليد داخل در كارگروه مربوطه در استان، قيمتگذاري و نسبت به آن كنترل ميشود. فتحي با اشاره به نظارت بر قيمت گوشت قرمز در شهرهاي شمالي با توجه به تجمع جمعيت، گفت: اندك افراد فرصتطلب از شرايط موجود سوءاستفاده ميكنند؛ ولي ما كسبههاي منصف هم كم نداريم كه طبق قيمتهاي مصوب، گوشت قرمز و ساير كالاهاي مورد نياز مردم را عرضه ميكنند.